Aşk ve Mavi final bölümü bu akşam! Neden bitiyor?

Yeni başlayan diziler bir bir finale doğru giderken, eski başarısını devam ettiremeyen uzun soluklu diziler de ekrana veda etmeye başladı. Show TV'de yayınlanan Yeni Gelin dizisinin ardından ATV ekranlarının sevilen dizisi Aşk ve Mavi de erken vedaya hazırlanıyor. Peki, Aşk ve Mavi final bölümü ne zaman geliyor?

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2018 17:35 GÜNCELLEME 16.11.2018 17:35 MEDYA
Aşk ve Mavi final bölümü bu akşam! Neden bitiyor?
Aşk ve Mavi final bölümü bu akşam! Neden bitiyor?

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi ekran macerasının sonuna geldi. Başrollerini Emrah, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal gibi isimlerin paylaştığı dizinin kadrosunda bu sezon bir değişiklik yapılmış ve başrolü Emrah'ın yerine Keremcem üstlenmişti. Yeni yayın döneminde 3.sezonu ile seyirci karşısına çıkan Aşk ve Mavi ilk 2 sezonda gösterdiği reyting başarısını bu sezonda gösteremedi. Ekranların kıyasıya rekabet içinde olduğu reytinglerde alt sıralara gerileyen Aşk ve Mavi için final çanları çalmaya başladı. Peki, bu hafta 76.bölümü ile ekranda olan Aşk ve Mavi ne zaman final yapıyor? İşte, Cuma akşamları yayında olan Aşk ve Mavi dizisi final bölümü detayları...

 

AŞK VE MAVİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

2016 yılında ekran macerasına adım atan Aşk ve Mavi bu sezon 3.kez seyirci karşısına çıktı. Yaşadığı anlaşmazlık sonucu diziden ayrılan Emrah Erdoğan'ın yerine başrol koltuğuna gelen Keremcem dizide Yaman karakterine hayat vermekteydi. Dizide yapılan bu revizyonlara rağmen reytinglerde yaşanan önü alınamaz düşüş erken final tehlikesi ile karşı karşıya kalınmasına neden oldu. Birkaç hafta reytinglerde başarı gösteremeyen yapımların doğru finale gittiği dönemde Aşk ve Mavi dizisi de 2 haftaya kadar final yapacak. Aşk ve Mavi'nin vedasının ardından yerine Ay Yapım imzalı yeni dizi Şahin Tepesi'nin gelmesi bekleniyor. 

Alınan bilgilere göre başrollerini Keremcem, Burcu Kıratlı, Kenan Bal ve Cüneyt Mete gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Aşk ve Mavi dizisi 78.bölümü ile 16 Kasım Cuma günü final yaparak seyircisine veda edecek. 

aşk ve mavi final bölümü

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaman'ın Mavi'ye yardıma koştuğunu öğrenen Yüksel deliye döner. Mavi'nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman bu düşüncesine çok kızar ve Yüksel'den uzaklaşır. Yaman'ı kaybedeceğini düşünen Yüksel öfkesini Mavi'den çıkarmaya kararlıdır. Cemal, kendisine şantaj yapan Galip'i alt etmek için bir plan yapar. Planı başarılı olur ve Galip geri adım atar. Cemal, bir kez daha beladan sıyrıldığını düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır.

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Nolur baslasin bitti diye yemekten icmekten kesildin
    Cevapla
  • Isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarin televizyonu bile acmicam cuma akşamlarini aşk ve mavi icin cok seviyodum
    Cevapla
  • Eylül 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşk ve mavi geri dön
    Cevapla
  • Eylül 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşk ve mavi geri dön
    Cevapla
  • beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ask ve mavi geri baslasın esim ve bn izliyorduk esim biti diye üzüldü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR