Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet 7/24 ne zaman başlıyor? Kasaba inşa edildi

Kurtlar Vadisi projesinde Polat Alemdar karakteri ile uzun yıllar ekranda olan Necati Şaşmaz yeni dizisi için çalışmalara başladı. Yakında Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Nöbet 7/24 dizisi ne zaman başlıyor, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, Nöbet 7/24 dizisi hakkında tüm merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2018 17:22 GÜNCELLEME 08.11.2018 17:25 MEDYA
Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet 7/24 ne zaman başlıyor? Kasaba inşa edildi
Necati Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet 7/24 ne zaman başlıyor? Kasaba inşa edildi

Kurtlar Vadisi dizisinin değişmez başrolü Polat Alemdar karakteri ile tanınan Necati Şaşmaz yeni bir asker, polis dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır beyaz perdeden ve televizyon ekranlarından uzak olan Şaşmaz, yine Vadinin yapımcısı Pana Film ile çalışacak. Yapımcılığını üstleneceği yeni dizi projesi Nöbet 7/24'te rol alıp almayacağı bilinmiyor. Yakın zamanda Show TV'de olması beklenen Nöbet 7/24 dizisi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Peki, Necati Şaşmaz'ın ekranlara döneceği Nöbet 7/24 dizisi ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

 

 

NÖBET 7/24 NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Bir Pana Film yapımı olarak ekrana gelecek olan Nöbet 7/24'ün Ekim ayı içerisinde yayınlanacağı söyleniyordu ancak henüz yayın tarihine ilişkin net bir bilgi gelmedi. Kesinleşen tek bilgi Nöbet 7/24'ün yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstleneceği ve dizinin Show TV'de ekrana geleceği. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz daha evvel yaptığı bir açıklamada yeni projesini, “Bir dizi projemiz var. İnşallah bir de, yakın zamanda sinema filmi projemiz olacak, hepsi sırayla tabi ki. Kurtlar Vadisi değil. Nöbet isimli dizi olacak inşallah” sözleri ile duyurmuştu. 

ANTALYA'DA YENİ BİR KASABA İNŞA EDİLDİ

Yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi için hummalı bir çalışma içinde olan Necati Şaşmaz, plato için çalışmaları hızlandırdı. Oldukça iddialı olan Nöbet 7/24 için Antalya'da bir yeni baştan bir plato için kasaba kuruldu. Merakla beklenen dizinin mekanı için titizlenen Şaşmaz'a önemli katkılarda bulunan Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'in yanında yöre halkı da seferber oldu.  Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binalar için, onlarca kişi gece gündüz çalıştı. Binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı. Çekimlerde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edildi. Dizinin kamera arkasında 200 kadar kişinin çalışacağı söyleniyor.

KADRO SIR GİBİ SAKLANIYOR

Dizinin cast çalışmaları devam ederken kadro sır gibi saklanıyor. Şimdiden netleşen oyuncular Kurtlar Vadisi'nden de yakından tanıdığımız isimler Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar oldu. Nöbet 7/24'ün ilk oyuncuları Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"yi canlandıracak. Oyuncu kadrosunun yoğunluğunu ise Antalya'lı oyuncuların oluşturacağı söylendi. Dizinin kadrosuna yönelik diğer bir iddia ise Ali Sürmeli, Barış Falay, Funda İlhan ve Orçun Kaptan gibi başarılı oyunculara teklif götürüldüğü oldu. 

YORUMLAR 5
  • Eski Vadici 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kurtlar vadisinin eski bölümleri Asla yerini tutamaz vadinin
    Cevapla
  • KArAKArTaL 5 yıl önce Şikayet Et
    herzman bu ay diyorlar ama yok bir süre sölenilirse seviniriz
    Cevapla
  • fosssss 5 yıl önce Şikayet Et
    yesss
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı oyuncularla bıktırdığı için Kurtlar Vadisi devam edemeyecek noktaya geldi. Oyunculuğu da malesef iyi değil.
    Cevapla
  • Erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman dizi beyler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR