Bir Zamanlar Çukurova 12.bölüm 2.fragmanı: Züleyha ve Yılmaz'ın hesaplaşması...

Bir Zamanlar Çukurova 11.son bölümde; Yılmaz ve Demir'in yüzleşmesinde kurban Hünkar olur. Demir annesinin acısıyla Yılmaz'a daha da bilenirken, Züleyha ise kaçış yolları arar. Finalde Züleyha Demir'in restine karşı başına silahı dayar. Peki, merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2018 16:06 GÜNCELLEME 29.11.2018 16:06 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 12.bölüm 2.fragmanı: Züleyha ve Yılmaz'ın hesaplaşması...
Bir Zamanlar Çukurova 12.bölüm 2.fragmanı: Züleyha ve Yılmaz'ın hesaplaşması...

Bir Zamanlar Çukurova 11.bölümü ATV'de ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova 11.son bölümde; Züleyha ile buluşacağını düşünerek sözleştikleri yere gelen Yılmaz karşısında Demir'i görünce bir tuzağa çekildiğini düşünür. Züleyha tarafından ihanete uğradığını düşünen Yılmaz'ın öfkesi kat be kat artarken kazayla Hünkar'ı vurur. Demir ise intikam için yanıp tutuşur. Cengaver Yılmaz'dan Demir'in intikamını almak için silahı eline alır. Yılmaz'ın anlattıkları ile şok olur ve Demir'e koşar. Züleyha'nın ise artık ne Demir'e ne de Yılmaz'sız yaşamaya tahammülü vardır. Bebeğini de alarak yola düşer, Demir peşindedir. Onu İstanbul'a gitmek üzereyken otobüste bulan Demir resti çeker. Adnan bebeği elinden alır ve Yılmaz'a git der. Züleyha bebeğini bırakmamaya kararlıdır. Silahı başına dayar ve kendini öldürmekle tehdit eder. Peki, heyecan dolu son bölümün ardından, Bir Zamanlar Çukurova 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12.BÖLÜM FRAGMANI

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 12.bölümü ile 29 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Züleyha nereye gidiyor? Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, mantığıyla mı yoksa duygularıyla mı hareket edecek?

YORUMLAR 2
  • pınar 5 yıl önce Şikayet Et
    bu film harikaa..... haaariiiikaaa haaarrriiikaaaa.... muhteşem
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence bi manisi yok kendi bilir flim biter
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR