Avlu 23.bölüm 2.fragmanı! Azra, amansızca Kudret'in canına okuyor...

Avlu 22.bölümde; ceza evinden kaçmayı başaran Deniz'in, kızının hayatını kaybetmesini sebebiyet veren Alp'i yakalayıp öldürmesi nefes kesti. Avlu son bölümde; kızının ölümünün acısını iliklerine kadar hisseden Deniz, gözünü dahi kırpmadan Alp'e silah doğrultarak tetiği çekti. İşte, Avlu 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2018 20:36 GÜNCELLEME 06.12.2018 20:37 MEDYA
Avlu 23.bölüm 2.fragmanı! Azra, amansızca Kudret'in canına okuyor...
Avlu 23.bölüm 2.fragmanı! Azra, amansızca Kudret'in canına okuyor...

Avlu 22.bölümde; gözü dönmüş bir vaziyette hapishaneden kaçan Deniz soluğu, kızının cinayete kurban gitmesine sebep olan Alp'in yanında aldı. Avlu son bölümde; kızı Ecem'in ellerinden kayıp gitmesinin acısıyla yanıp kavrulan Deniz, ona yapılanların bedelini en acı şekilde ödetmek ve yüreğindeki yangını söndürmek için Alp'i gözünü bile kırpmadan silah doğrultarak tetiği çekti. Fakat verdiği uzun uğraşlar sonrasında ceza evinden kaçmayı başararak Alp'in yerini tespit edip oracıkta canına kıyan Deniz'e bekleyen büyük bir tehlike vardır. Deniz'in bıçaklanıp sonsuzluğa uğurladığı kızı Ecem'in mezarının başında ölümle pençeleşmesinin ardından Avlu 23.bölüm fragmanı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Peki, Deniz'in ölümle yaşam arasındaki ince çizgide olmasının soluk soluğa izlenmesinin akabinde Avlu 23.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 23.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 23.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

AVLU 23.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 23.bölümü ile 6 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

avlu 23.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra... Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret... Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür. İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir. Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır.

YORUMLAR 3
  • Hande 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence deniz öldü filmin cılkını çıkarmaya başladılar
    Cevapla
  • sanane 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kaldı bu fragman kardeşim illa meraktan oldurceksiniz
    Cevapla
  • Avlu hayranı 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah deniz ölmeZ ölürse avlu dizisinin yüzüne bir daha bakmam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR