Kızım 12.bölüm fragmanı: Candan ve Demir birbirine sımsıkı tutunuyor!

Kızım 11.bölümde; Öykü'yü henüz bebekken terk eden Asu, uzun yılların ardından ilk kez karşısına çıkarak annesi olduğu gerçeğini itiraf etti. Kızım son bölümde; Asu'nun kızı Öykü'yü elinden almasının korku ve paniğini yaşayan Demir, aslında miras sahibi olmak niyetini öğrendi. İşte, Kızım 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.12.2018 19:51 GÜNCELLEME 07.12.2018 19:51 MEDYA
Kızım 12.bölüm fragmanı: Candan ve Demir birbirine sımsıkı tutunuyor!
Kızım 12.bölüm fragmanı: Candan ve Demir birbirine sımsıkı tutunuyor!

TV8 ekranlarının etkileyici ve duygu yüklü dizi projesi Kızım 11.bölümde; Asu'nun çok uzun bir zaman sonra ilk defa bebekken terk edip gittiği kızı Öykü'nün karşısına geçerek annesi olduğunu gerçeğini açıklaması sahne oldu. Kızım son bölümde; Öykü, her ne kadar bunun doğru olmadığına kendini inandırmak istese de, babası Demir'in gerçek annesinin olduğunu itiraf etmesiyle birlikte baba-kız arasında ufak çaplı bir tartışma yaşandı. Demir ise bu gerçekten kendisinin de yeni haberi olduğunu belirtip ve kızının iyiliğini düşündüğü için yalan söylediğini açıklayıp özür diledi. Asu'nun ölmek üzere olan babası, kızının Öykü'yü alıp sahiplenmesi vasiyeti üzerine ikinci bir şart daha koşarak onu ölmeden önce yanına getirerek dünya gözüyle görmeyi istedi. Demir'in kızı Öykü'yü annesi Asu'ya kaptırma korku ve paniği içerisine girmesinin ardından Kızım 12.bölüm fragmanı araştırması son sürat başlatıldı. Peki Demir'in, Asu'nun aslında miras sahibi olmak için Öykü'yü almak istediğini öğrenmesinin akabinde Kızım 12.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 12.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

KIZIM 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 12.bölümüyle 7 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

kızım 12.bölüm fragmanı

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Öykü birdenbire annesi olarak karşısına çıkan Asu konusunda şaşkın ve öfkelidir. Kendisini neden terk edip gittiğini ve neden birdenbire çıkıp geri geldiğini merak eden Öykü'nün sorularına karşı Asu hazırlıksız yakalanır. Cemal ve Asu'nun planları kusursuzca işlerken, Öykü'ye dedesinden gelen gizemli mektup durumları ne yönde değiştirecektir? Bu beklenmedik gelişme Demir'in ne tür adımlar atmasına neden olacaktır? Öykü ile daha çok vakit geçirmesi gerektiğini düşünen Asu, Öykü'yü kendisiyle birlikte dışarı çıkmaya zorlar ve karşısında Candan'ı bulur. Candan'ın meydan okuyuşuna karşı Asu nasıl karşılık verecektir?

YORUMLAR 2
  • Zümranur 5 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv değil.. Tv 8 yayın kanalı
    Cevapla
  • Ülküm 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında final yapacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR