Söz 63.bölüm fragmanı yayında! Karabatak, korkusuzca meydan okuyor...

Söz 62.bölümde; Dragan'ın hazırladığı akıl almaz komplo Albay Erdem'in tarifi mümkün olmayan ızdırapla yanıp kavrulmasına neden olacaktır. Söz son bölümde; Yavuz, yaşamı için büyük bir tehdit unsuru oluşturan saldırıdan sağ salim kurtulmayı başarıyor. Nefesler tutularak takip edilen Söz 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.12.2018 21:09 GÜNCELLEME 10.12.2018 21:10 MEDYA
Söz 63.bölüm fragmanı yayında! Karabatak, korkusuzca meydan okuyor...
Söz 63.bölüm fragmanı yayında! Karabatak, korkusuzca meydan okuyor...

Star TV ekranlarında heyecan ve gerilim seviyesini doruk noktasına taşıyan Söz 62.bölümde, Albay Erdem, canından can bildiği ailesiyle imtihan edilecektir. Söz son bölümde; kin ve intikam duygularıyla bilenen Dragan, hain emellerini gerçekleştirebilmek suretiyle Albay Erdem'in evine bomba paketi göndermesi yürekleri ağza getirdi. Albay Erdem'in eşi Güler, eve gelen paketi görüp açtığında ise bir anda bombanın infilak etmesiyle birlikte acıların en büyüğü yaşanıyor. Erdem Albay ise gördüğü manzara karşısında derinden sarsılarak büyük bir yıkım yaşarken, en anlamlı destek ise hiç kuşkusuz kader ortaklığı yaşadığı Yavuz'dan gelecektir. Diğer taraftan Yavuz'un ise düzenlenen amansız saldırı sonrasında acilen kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kazanmasının ardından Söz 63.bölüm fragmanı araştırması son sürat başlatıldı. Peki, sürprizlerle dolu bölümlere imzasını atan Söz 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 63.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizi projesi Söz 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SÖZ 63.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 63.bölümü ile 3 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

SÖZ 62.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

söz 63.bölüm fragmanı

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.

Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır…

Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar. 

Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

YORUMLAR 5
  • serpil kırık 5 yıl önce Şikayet Et
    söz cumartesi günü yayımlansın
    Cevapla
  • ece 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz çok guzel heyecanlı bolülümleriyle herkesi merak içinde bırakıyorlar
    Cevapla
  • 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz sözün fragmanı ne zaman yayınlanacak
    Cevapla
  • Melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence artiq bu dizi bitiyor cok gereksiz bolumler geliyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR