ASAM'dan Kanal 7'ye ziyaret!

ASAM (Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi), Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ı ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.12.2018 16:03 GÜNCELLEME 12.12.2018 16:45 MEDYA
ASAM'dan Kanal 7'ye ziyaret!
ASAM'dan Kanal 7'ye ziyaret!

ASAM (Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğanay ve Yönetim Kurulu üyeleri; Yalçın Koçak, Halide İncekara, Faik Tunay ile birlikte Kanal 7 Medya Grubunu ziyaret etti. 

 

 

ASAM Başkanı ve beraberindeki heyet, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ile görüştü. 

 

 

ASAM (AVRASYA STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ)

Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi, ASAM, Avrasya Bir Vakfı bünyesinde 1999 yılında kurulmuş olan bir düşünce kuruluşudur. Özellikle Türkiye’nin çevre ve bölgesi hakkında çalışmalar yürütmektedir.

Cumhuriyet döneminin stratejik araştırmalar alanındaki ilk ve en büyük yatırımlarından bir tanesi olan ASAM gerek ülke içinde, gerek yurt dışında Türkiye’nin en önemli düşünce kuruluşlarından bir tanesi olarak kendini kabul ettirmiştir.

ASAM, Türk bilim ve siyaset hayatına Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkeleri temelinde özgün araştırmalar sunmak amacıyla çalışmalarını yürütmektedir. Hedefi ulusal güvenlik kültürünün oluşturulmasına, jeopolitik bilincin geliştirilmesine, kamu ve özel sektörün karar alma süreçlerine katkıda bulunmaktır.

ASAM, millî çıkarlar doğrultusunda özgürlük içinde araştırmalar yapan bir düşünce kuruluşudur. ASAM’ın araştırma sahası Türkiye dahil bütün dünya olup, araştırma alanları, politik, ekonomik, sosyal, teknolojik, demografik, güvenlik, hukuki ve tarihî altyapıları kapsamaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR