TRT 1 Diriliş Ertuğrul 129.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey'e hain saldırı...

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 129.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da savaş sahneleri izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Peki İlbilge Hatun kurtulabilecek mi? Dragos'un yeni planı ne olacak? İşte yeni bölüm hakkında öne çıkan gelişmeler...

ABONE OL
GİRİŞ 26.12.2018 16:51 GÜNCELLEME 26.12.2018 16:52 MEDYA
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 129.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey'e hain saldırı...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 129.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey'e hain saldırı...

"Bu topraklarda alimlere kim tasallut ederse celladı Süleyman Şah oğlu Ertuğrul'dur" diyen Ertuğrul Bey Moğollara ve hain planlar kuran Dragos'a korku salıyor. Yeni bölümü yine nefes kesecek olan Diriliş Ertuğrul 129.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 26 Aralık çarşamba günü saat 20:00'da ekranlarda olacak. İşte Diriliş'in yeni bölüm tanıtımları ve merak edilen detaylar...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Selcan’ın obasının Moğolların baskınına uğradığını ve beraberinde yaşananları anlatması, Ertuğrul ve Hayme’yi üzmüştü. Ama Ertuğrul’a Gündoğdu tarafından gönderilen mektupla, Ertuğrul onların güvende olduğunu öğrenmiş ve rahatlamıştı. Bu baskınları yapanın Albastı adında biri olduğu ve Albastı’nın da İlbilge’nin ağabeyi Beybolat olduğu anlaşılmıştı. Ancak bunu henüz kimse bilmiyordu.

 

 

Diriliş Ertuğrul 129.bölüm

Ertuğrul, bunlar üzerine Aksakallılar ile görüşmüş ve Anadolu’da Moğollara karşı isyanı başlatmaya karar kılmıştı. Dragos ise tekrar güven kazanmak için İlbilgelere tuzak kurmuş ve bunun haberini de yine kendisi vermişti. 


Bu sayede Dragos, Zangoç kimliğiyle güven tazelemişti. Ertuğrul, Lais’in yaptıklarından sonra onun Dragos’un adamı olduğunu anlamış ve ona bunu itiraf ettirerek cezasını kesmişti.

Diriliş Ertuğrul 129.bölüm tanıtımı 

Lais’in ölümüne öfkelenen Dragos’un yeni hamlesi ne olacak? Ertuğrul, üzerine kurulan tuzakları bertaraf edebilecek mi? Ertuğrul, Moğolların ölüm listesinde olan alimleri kurtarabilecek mi?


Beybolat’ın Söğüt’e gelişiyle yeniden şekillenen Kayılar ve Umuroğulları arasındaki ilişki ne olacak? Ertuğrul ve Beybolat arasında neler yaşanacak? İlbilge, değişen bu durumlar karşısında nasıl bir konum alacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129 BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi iyice baymaya başladı tadı kaçıyor
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    müziğin sesi çok fazla .
    Cevapla
  • Abdullah IŞIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul bazen süper zeki oluyor ama bazen akıl tutulması mı yaşıyor. Bir türlü anlamadım; Lais, Dragosun izini süreceğin tek ve en sağlam yol ise neden öldürürsün ki???
    Cevapla
  • bilgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce BÖLÜM ÇEVİRSELER BİLE BİTİREMEYECEKLERİ KAHRAMANLIKLARLA DOLU OSMANLI TARİHİNDE İŞLEYECEK KONU BULAMAYIP AYNI SENARYOLARI FARKLI YÜZLERLE TEKRAR TEKRAR İZLEMEK ARTIK SIKICI OLMAYA BAŞLADI AYRICA Müzik sesi Aşırı yüksek
    Cevapla
  • Dragos 5 yıl önce Şikayet Et
    İzleme git pembe dizi izle adama bak ya artiz
    Cevapla
  • ERTYĞRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    izlemek zorunda değilsin ...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ERTUĞRUL'DAN Diriliş ERDOĞAN'A kadar çevirsinler milletçe izleriz. Yarası olan izlemesin.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş ERTUĞRUL dan Yükseliş ERDOĞAN demek daha iyi olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR