Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı: Koğuştan çıkmayı başaracaklar mı?

Sen Anlat Karadeniz 36.son bölümde; Vedat'ın hain oyunuyla ölüm tehlikesiyle yüzleşen Berrak, Tahir'in alelacele imdadına yetişmesi sayesinde son anda kurtuldu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat'ın, tüm kadınları cezaevine mahkum etmek için eline kanıt geçti. Peki, Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı ekranda mı?

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2018 17:11 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:11 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı: Koğuştan çıkmayı başaracaklar mı?
Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı: Koğuştan çıkmayı başaracaklar mı?

ATV ekranlarında 26 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan, heyecan ve gerilimin en üst düzeyde yaşandığı Sen Anlat Karadeniz 36.son bölümde; Mercan, hiç kimsenin haberi olmayacak şekilde Vedat'ın hayatını sonlandırma hamlesinde bulunmak üzereyken gafil avlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mercan, kendisine hazırlanan hain oyun sonucu kin, nefret ve intikam duygularını zirve noktasında hissettiği Vedat'ın yerine Berrak'ın canına kıyıp katil olmaktan son anda kurtuldu. Tahir, talihsiz haberi aldığı gibi hiç vakit kaybetmeden ölümle pençeleşen Berrak'ı sağ salim bir şekilde kurtararak onun cinayete kurban gitmesinin önüne geçti. Diğer taraftan olay yerinden kaçarak uzaklaşan Vedat'ın ise kadınların her birinin organize adam kaçırma suçundan cezaevine sevk edilmesini sağlayacak kanıtların geçmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı hız kesmeden sorgulanıyor. Kadınlar, Vedat'ın onca yıldır yaşattığı korku ve acının aynısını bu kez kendisine maruz bıraktırmak isterken çok daha korkunç bir tabloyla karşılaşıp, polis ekipleri tarafından tutuklu yargılanarak mahkemeye gönderilmesinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 37.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 37.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı…

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 37.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 37.bölümü ile 23 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

sen anlat karadeniz 37.bölüm fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Feride 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi nefes o kadar güçlü bi karakder oynuyor ki etkileyci anlamlı önemli
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    tahır ile nefes ve murat ve mustafa ve asıye bıde iyde bayılıyorum. Fatıh te gözel bir oyuncular
    Cevapla
  • Nuran 5 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten de biktirdi surekli gozyasi bu kadar kotuluk te artik abartınınsa ötesine gecti
    Cevapla
  • Sümeyye 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel fizi
    Cevapla
  • TURAN 5 yıl önce Şikayet Et
    evet yasümeyye
    Cevapla
  • hasan gur 5 yıl önce Şikayet Et
    başladıgından beri hep gözyaşi
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen hep gözyaşı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR