Münir Özkul'un kızından yıllar sonra gelen itiraf!

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Akademi Sahne Salonu'nda düzenlenen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Münir Özkul ölümünün birinci yıl dönümü etkinliğinde kızı Güner Özkul da katıldı. Güner Özkul yasemin.com'a özel babası Minür Özkul hakkında unutamadığı bir anısını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2019 09:00 GÜNCELLEME 11.01.2019 08:34 Medya
Münir Özkul'un kızından yıllar sonra gelen itiraf!
Münir Özkul'un kızından yıllar sonra gelen itiraf!

"Mahmut Hoca" ve "Yaşar Usta" tiplemeleriyle Türk sinemasında önemli bir yer edinen Münir Özkul, vefatının birinci yılında Beyoğlu Belediyesinin Akademi Beyoğlu'da düzenlendiği "Hepimizin Hocası Münir Özkul Nam-ı Diğer Mahmut Hoca" başlıklı söyleşiyle anıldı.

Münir Özkul programı

Programa katılanlar arasında Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, eşi Umman Özkul, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, oyuncular Deniz Akbulut, Teoman Ayık, Tuncay Akça, Berat Efe Parlar'ın yanı sıra sanatçının arkadaşları ve sevenleri katıldı. Düzenlenen etkinlik sonrasında Güner Özkul, "yasemin.com ekibinden Busenur Çalık'a" özel açıklamalarda bulundu.

"Yasemin.com'a Özel"

- Babanız Münir Özkul ile yaşadığınız ve asla unutamadığınız bir anınız var mı?

YORUMLAR 2
  • REiS 5 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli babana ne cok benziyorsun.
    Cevapla
  • velhasıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Münir baba mekanın cennet olsun. Seni sevdik sende Kemal Sunal, Tarık Akan, Sadri Alışık, Halit Akçatepe, Ayhan Işık ve sayamadığım bir çok güzel insanlarla beraber hep kalbimizde olacaksınız sizleri unutmak mümkün mü...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR