Diriliş Ertuğrul dün akşam neden yoktu?131.bölümü ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 09 Ocak yayın akışında yer almayan reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 131.bölümü neden yayınlanmıyor. Son bölümü Dragos'un hain planlarıyla geçen ve yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul ne zaman yayınlanacak? Fragmanın yayınlanmasının ardından gözler önümüzdeki bölümün ekranlarda yer alacağı tarihe çevrildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2019 10:13 GÜNCELLEME 10.01.2019 10:14 MEDYA
Diriliş Ertuğrul dün akşam neden yoktu?131.bölümü ne zaman yayınlanacak?
Diriliş Ertuğrul dün akşam neden yoktu?131.bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın ve 5. sezonda katılan Hande Soral'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam neden yok? Son bölümünde haince saklanan Dragos'a bir adım daha yaklaşan Ertuğrul Bey'in planı konu alındı. Yeni bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Ertuğrul Bey'in Beybolat Bey'in kardeşi ile evleneceği öngörülüyor. Peki TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul 131.bölümü ne zaman yayınlanacak?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN? DÜN AKŞAM NEDEN YOKTU?

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yayın tarihi değişti.

 

Milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgiyle izlenen ve her yeni bölümünde heyecanı git gide artan Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok? sorusuna ilişkin yapımcı şirketten bir açıklama gelmedi.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 131.bölümü 16 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümü Ne Zaman?

TRT 1 YAYIN AKIŞI

05:48 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

05:50 Misafirim Var

07:10 İmparatoriçe Ki

08:15 Yeşil Deniz

10:55 1'de Bugün

11:05 Seksenler

13:30 Pelin Çift İle İyi Fikir

15:35 1'de Bugün

15:45 Aileler Yarışıyor

17:45 İmparatoriçe Ki

19:00 Ana Haber

19:55 Doğrusu Ne?

20:00 Yerli Dizi

22:30 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

00:00 Türk Sineması "Kalandar Soğuğu"

02:35 Seksenler

04:20 Aileler Yarışıyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Beybolat, Ertuğrul Bey'e itimat ederek en doğru kararı verdiğini kardeşini İlbilge'yi kurtararak anladı. Dragos, ne kadar büyük hayaller kurarak Ertuğrul Bey'e tuzak kursa da hep başarısız oldu. Ancak bu bölümde bizleri şaşırtacak ve üzecek bir olay olacak.

İlbilge Hatun kurtarıldı fakat şimdi Ertuğrul Bey Uranos'un elinde. Ertuğrul, Uranos'un Dragos olmadığını ve hainin kim olduğunu bu bölümde öğrenecek. Emir Bahattin'e Dragos'un altınlara el koyduğunu söyleyerek Dragos'u üzerine salacak.

Emir Bahattin sandık peşinde. Ama sandığı alamayacak ve yakın zamanda ölecek. 

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • aydınlı 5 yıl önce Şikayet Et
    İyice abarttılar, fragmanını verip yayınlamıyorlar
    Cevapla
  • murad 5 yıl önce Şikayet Et
    slm almanyadan bizde arkadaslarla bakmamaya karar verdik cünke birsenedir hep ayni tekrar
    Cevapla
  • seldur 5 yıl önce Şikayet Et
    Noel kutladılar onun dizi çekmeye fırsat bulamadılar sanırım.Dizide faize karşı olan ertuğrul reklam arasında faiz reklamında oynuyor.Hayal kırıklığına uğradım dedemin kemikleri sızladı
    Cevapla
  • ERTYĞRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    neyin kafası bu ???? oyuncu bu insanlar
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir kardeşim sizin keyfinize goremi hareket edecek bu millet daha baslayali kac hafta olduda diziyi erteliyorsunuz amaciniz ne sizin be..! En sonunda sogutacaksiniz sadece diriliste problem var diger dizilerde hiz bir problem yok kimse hava sartlarini bahane etmesin okadar tatil yaptiniz cekseydiniz cekimlerinizide bu hale dusmeseydiniz bahane uretipte diziyi yayinlamayanlarin hemi..
    Cevapla
  • conan 5 yıl önce Şikayet Et
    kimseye silah zoruyla dizi izletmiyorlar .....
    Cevapla
  • ANaliz 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyler hep aynen bende bakarken bile sıkılıp başka yere göz atıyorum birde dizinin içinde çok donuk sahneler var kafa kesme sahneleri işkence sahneleri bunlar iyi değil çocuklar seyrediyor ha deyince kanal değişmiyor.
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    bakmak zorunda değilsiniz ....
    Cevapla
  • Huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR