Zuhal Topal'la Sofrada&Yemekteyiz'in tahtını sallayacak program geliyor!

Star TV ekranlarında Akademisyen Şef Esat Özaata'nın sunumu eşliğinde gerçekleşecek Kocam Yaparsa isimli yemek yarışması programı ekran macerasına atılacak. Zuhal Topal'la Sofrada ve Yemekyeyiz'e dişli bir rakip olarak gelecek yeni yemek yarışması programı yakında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor. Detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2019 14:53 GÜNCELLEME 23.02.2019 14:53 MEDYA
Zuhal Topal'la Sofrada&Yemekteyiz'in tahtını sallayacak program geliyor!
Zuhal Topal'la Sofrada&Yemekteyiz'in tahtını sallayacak program geliyor!

Star TV ekranlarında sunumunu Akademisyen Şef Esat Özata'nın üstleneceği Kocam Yaparsa adlı yemek yarışması programı yayın hayatına başlangıç yapacak. Farklı bir formatta ekran serüvenine atılacak Kocam Yaparsa programında bu kez erkekler mutfakta yer alarak performansını ortaya koyacak. Zuhal Topal'la Sofrada ve Onur Büyüktopçu'nun sunumu eşliğinde gerçekleşen Yemekteyiz gibi son dönemlerde birbiriyle kıyasıya rekabet halinde olan programlara dişli bir rakip olarak ekranlarda seyircisini karşılayacak. Fransa'dan sonra ülkemizde de yapılmaya başlayacak Kocam Yaparsa, alışılagelmiş konseptin dışına çıkarak reyting savaşına girmeye hazırlanıyor. 

 

 

Tüm bunların yanı sıra, kadınların odalarda erkeklerin ise mutfaklarda olacağı, şimdiye kadar yayınlanan tüm yemek yarışma programlarına farklı bir soluk getirecek Kocam Muftakta'nın yayın tarihi konusunda henüz kesin ve net bir bilgi paylaşılmamakla beraber yakında izleyici kitlesinin karşısına geçeceği belirtildi. 

Fransa’nın en çok izlenen yemek yarışması programı olan “Chéri(e), c’est moi le chef” in Türkiye uyarlaması olarak Star TV ekranlarında boy gösterecek Kocam Yaparsa programında, kahkaha ve eğlence seviyesi en üst düzeye taşınacak. Şef tarafından verilmiş olan yemek tarifini kadınların, eşlerine kulaklık aracılığıyla anlatacağı yarışmada, bu kez erkekler mutfakta yer alarak yemek yapacak. Bunun ardından kadınlar gözleri kapalı vaziyette erkeklerin pişirdiği yemekleri tadıp puanlama yapacak.

star tv kocam yaparsa

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR