Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm 2.fragmanı: Vedat büsbütün haddini aşıyor!

Sen Anlat Karadeniz 37.son bölümde; Nefes ve diğer kadınların tutuklanarak ceza evine sevk edilmesini fırsat bilen Vedat, Yiğit’i kaçırma girişimi gerçekleştirdi. Aynı zamanda Saniye’nin canına kastetme hamlesinde bulunurken, Fikret ise verdiği talimatla Vedat'ı ters köşe yaptı. Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2019 15:07 GÜNCELLEME 29.01.2019 15:07 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm 2.fragmanı: Vedat büsbütün haddini aşıyor!
Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm 2.fragmanı: Vedat büsbütün haddini aşıyor!

ATV ekranlarında 23 Ocak Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 38.son bölümde; Vedat’ın düzenlediği büyük kumpas sonucunda Nefes ve diğer kadınların tutuklanarak hapishaneye gönderilmesi kararının alınması başta Tahir olmak üzere herkesin acı ve keder içinde boğulmasına sebebiyet verdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir, uğrunda her şeyi göze aldığı kadın Nefes’in cezaevine sevk edilmesiyle beyninden vurulmuşa dönüp yaşananlara inanmakta güçlük çekerken, Vedat ise kadınların koğuşta olmasından nemalanarak Yiğit’i kaçırma girişimi gerçekleştirdi. Hırs ve intikamdan başka gözü hiçbir şeyi görmez olan Vedat ise korkunç eylemlerine bir yenisini daha ekleyerek Saniye’yi ölümle burun buruna getirmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Vedat’ın şimdiye kadar çevirdiği dümenlerden haberdar olan Fikret ise Nefes ve diğer kadınların hapishaneden kurtulup özgürlüklerine yeniden kavuşmaları için avukata talimat vermesinin hem de kayıplara karışan Vedat’ın bir an evvel yakalanması emrinde bulunmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEN ANLAT KARADENİZ 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 38.bölümüyle 30 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 37.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

sen anlat karadeniz 38.bölüm fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

YORUMLAR 2
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kaleli ve asiye kaleli bir uşağı dönyaya geldi...
    Cevapla
  • cané can 5 yıl önce Şikayet Et
    sen anlat karadenız çook güzel bir dizi yıkılıyor ve Ümrüm sonuna kadar hiç bitmesin Amin Ve Ulaş Tuna Astepe yi Çooooooooook sevirim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR