Exathlon yarışmasında fırtına gibi esecek usta sporcu! Acun Ilıcalı...

Ultimate Fighting Championship (UFC)’in yıldızlarından Yoel Romero, TV8'in Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında bulunduğu Amerika’da yayında olacak Exathlon isimli yarışma programına katıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacıların zorlu ve uzun parkurlarda kıran kırana rekabet ettiği Exathlon'da yer alacağını sosyal medyadan paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2019 14:36 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:37 MEDYA
Exathlon yarışmasında fırtına gibi esecek usta sporcu! Acun Ilıcalı...
Exathlon yarışmasında fırtına gibi esecek usta sporcu! Acun Ilıcalı...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, yarışmacı kişilerin kıyasıya performansını sergilediği Amerika'da gerçekleşen Exathlon adlı yarışma programına önemli bir ismin transfer edildiğini sosyal platform aracılığıyla duyurdu. TV8 kanalının sahipliğini üstlenen medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezon salonda antrenmanlarını gerçekleştirirken her gün Exathlon yarışma programını takip eden Yoel Romero'nun dahil edildiğini paylaştı.

Ultimate Fighting Championship (UFC)’in önemli isimlerinden Yoel Romero'nun Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bulunduğu Exathlon'da yer alacak alması büyük ses getirdi. Sosyal mecra üzerinden dünyaca ünlü dövüş sporcusu Yoel Romero'nun yarışmada kendini göstereceği gelişmesini takipçilerine duyuran ünlü medya patronu Acun Ilıcalı kendisi için, ''Gurur yaşıyoruz'' notunu düşmeyi de ihmal etmedi. 

Acun Ilıcalı, sosyal medya platformu olan Instragram üzerinden takipçileri için paylaştığı fotoğrafın altına, "UFC'nin en büyük yıldızlarından Yoel Romero, Amerika'da yayınlanan Exatlon yarışmamıza katıldı. Dövüş dünyasının en önemli isimlerinden birini yarışmamızda görmenin gururunu yaşıyoruz. Yoel’e başarılar diliyoruz" şeklinde ifadelere yer vererek mutluluğunu ve heyecanını duyurdu.

 

 

acun ılıcalı exathlon yoel romeo

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR