Kadın 48.bölüm 2.fragmanı çıktı: Bahar'ın korktuğu başına mı gelecek?

Kadın 47.son bölümde; Pırıl'ın, Sarp'ın Bahar ve çocukları ile tehlikeden uzaklaşmak adına sığındıkları mekana gelmesiyle beraber kara bulutlar çökmeye başladı. Kadın son bölümde; Pırıl'ın güç duruma düşüren söylem ve tavırları karşısında Bahar çetin ceviz çıkarak ağzının payını verdi. Kadın, 48.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2019 11:27 GÜNCELLEME 05.02.2019 11:27 MEDYA
Kadın 48.bölüm 2.fragmanı çıktı: Bahar'ın korktuğu başına mı gelecek?
Kadın 48.bölüm 2.fragmanı çıktı: Bahar'ın korktuğu başına mı gelecek?

Fox TV ekranlarında 29 Ocak Salı tarihinde yayınlanan Kadın 47.son bölümde; Sarp, Yeliz'in kaza kurşununa kurban giderek yaşamını yitirdiği gerçeğini saklı tutmak isteyerek Bahar'a o gün apartmanda hiçbir şeyin olmadığı yalanını söylemek durumunda kaldı. Kadın son bölümde; Pırıl'ın kıskançlık duygusunu hakim olamayarak Sarp'ın kaldığı eve baskın yapmasıyla beraber hem Bahar'ın hem de çocukların hevesi kursağında kaldı. Sarp'ı Bahar'a kaptırmamak için türlü oyunlara başvuran Pırıl, her ne kadar Bahar'ı zor durumda bırakacak ve ona kendisini kötü hissettirecek söylem ve tavırlarda bulunsa da Bahar bunların her birinin üstesinden gelerek ona haddini en ağır şekilde bildirmesinin ardından Kadın 48.bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, Pırıl'ın gelişinin Sarp ve Bahar'ın arasında tartışma yaşanarak aralarının bozulmasına yol açmasının ve birde üzerine Pırıl'ın da tehlikede olduklarını vurgulayarak Sarp'ı iki arada bir derede bırakmasının akabinde Kadın 48.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

 

KADIN 48.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KADIN 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 48.bölümü ile 5 Şubat Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır. Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR