Avlu 29.bölüm 2.fragmanı: Koğuşun kaderini etkileyecek olay yaşanıyor!

Avlu 28.son bölümde; Mahkemede alınan karar doğrultusunda Azra ceza evinden tahliye edilerek sonunda özgürlüğünü eline almayı başardı. Avlu son bölümde; Azra'nın yürek burkan vedasıyla Deniz koğuşta bir başına kalırken, planı sekteye uğrayan Kudret ise büyük bir hezimete uğradı. Avlu 29.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2019 16:04 GÜNCELLEME 07.02.2019 16:04 MEDYA
Avlu 29.bölüm 2.fragmanı: Koğuşun kaderini etkileyecek olay yaşanıyor!
Avlu 29.bölüm 2.fragmanı: Koğuşun kaderini etkileyecek olay yaşanıyor!

Star TV ekranlarında 31 Ocak Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 28.son bölümde; Hakimin verdiği kararla birlikte, hapishaneden tahliye edileceğini öğrenen Azra'nın etekleri zil çalmaya başladı, artık özgürlüğünün önünde hiçbir engel kalmamıştır. Avlu son bölümde; Azra her ne kadar ceza evinden kurtulacağından ötürü içi içine sığmazken, buradaki yakın arkadaşlarına bilhassa Deniz'e veda edeceği için buruk bir sevinç yaşamaktadır. Deniz ise aldığı haberle beyninden vurulmuşa dönüp neye uğradığını şaşırırken, yapılan hainliğin perdesini aralamak adına planını aktif hale getirdi. Kudret torununun velayetini almak için vakit kaybetmeksizin harekete geçerken; Deniz'in ise Kudret'e, hem Özge'nin hem de bebeğinin yanından bile geçmemesi, güvenliklerine ve huzuruna gölge düşürmemesi için aba altından sopa göstermesinin ardından Avlu 29.bölüm fragmanı bekleniyor. Koğuştan çıkarak dışarıda yepyeni bir hayata başlayan Azra'nın peşine kimliği belirsiz bir kişinin takılmasının, Naciye'nin ise Kudret'le yüz yüze gelerek Özge ve bebeğine zarar vermemesi yönünde göz dağı vermesinin akabinde Avlu 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 29.bölümü ile 7 Şubat Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Azra, uzun zamandır heyecanla sonucunu beklediği mahkemeden yüzünde bir gülümseme ile döner. Artık özgürlüğünün kapıları aralanmıştır. Deniz ise kulağına fısıldanan bir haber ile büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Nihal müdür cinayetindeki sürpriz gelişmeler Murat’ı büyük sarsıntıya uğratır. Bu esnada tekrar açılan arşivden Zerrin de kendi işine yarayacak yeni bilgiler elde edecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR