Savaşçı 62.bölüm 2.fragmanında tehlike boyut atlıyor: İşleri daha zor!

Savaşçı 61.son bölümde; Terör örgütünün, Karadeniz bölgesinde bulunan köye saldırı düzenlediği, genç delikanlıyı kaçırdıklarının bilgisine ulaşan Tim faaliyete geçti. Albay Kopuz'un kumandanlığında operasyon başlatılırken, görevinden ayrılmak isteyen Funda Teğmen'e önemli teklif geldi. Savaşçı 62.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2019 16:13 GÜNCELLEME 10.02.2019 16:13 MEDYA
Savaşçı 62.bölüm 2.fragmanında tehlike boyut atlıyor: İşleri daha zor!
Savaşçı 62.bölüm 2.fragmanında tehlike boyut atlıyor: İşleri daha zor!

Fox TV ekranlarında 3 Şubat Pazar tarihinde yayınlanan Savaşçı 61.son bölümde; Albay Halil İbrahim Kopuz'un aldığı istihbarat doğrultusunda, terör örgütünün Karadeniz bölgesine geçerek burada yer alan köye saldırı gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı. Savaşçı son bölümde; Köy evinin dört bir tarafı teröristler tarafından ateş hattında kalırken, mermi arayışına çıkan Ali adında 15 yaşındaki genç bir delikanlı da gerekli mermileri bulup geri döndüğü esnada terör örgütündeki isimlerden birinin eline düştü. Teröristlerin, oğlunu kaçırılarak olay yerinden uzaklaştığına şahit olan babası da buna engel olmak istediği sırada örgüt tarafından vurulurken, Albay Kopuz'un kumandanlığında yapılan planla birlikte kritik bir operasyon yürütülerek ele geçirilen teröristten örgütün nerede olduklarını öğrenmelerinin ardından Savaşçı 62.bölüm fragmanı bekleniyor. Kutalmış Paşa, görevinden ayrılmak üzere istifa dilekçesi veren Üsteğmen Pilot Funda'ya sürpriz bir iş teklifi sunarak Özel Kuvvetler'de Helikoter Pilotu unvanıyla görevini icra etmesini istemesinin akabinde Savaşçı 62.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 62.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 62.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SAVAŞÇI 62.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 62.bölümüyle 10 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 61.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Seyfi’yle bir araya gelen Selver, Kubilay, Birsen ve Esra da Lazar ve Velid’in hedefindedirler. Lazar ve Velid saldırı için doğru anı beklerken, Albay Kopuz’un Başak’tan aldığı bilgi Kılıç Timi’nde gerilime sebep olur. Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken, kendisi de operasyona bizzat katılır. Ancak operasyon sırasında gelişen beklenmedik bir durum, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Bu arada Lazar’ın bağlantı kurduğu terör odaklarının, sinsi bir planla devreye girişi başta Albay Kopuz olmak üzere Kırlangıç Paşa dahil Kılıç Timi’ni büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR