Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm 2.fragmanı: Nefes-Tahir yolun sonuna geldi!

Sen Anlat Karadeniz 39.son bölümde; Tahir, Vedat’ı silahla ateş edip yere sererken polis ekipleri tarafından hakkında gözaltı kararı alındı. Taşıdığı yükün ağırlığında ezilen Nefes’in oğluyla beraber herkesi geride bırakırken, Tahir onları bulmak adına nezarethaneden kaçtı. Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2019 12:49 GÜNCELLEME 13.02.2019 12:49 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm 2.fragmanı: Nefes-Tahir yolun sonuna geldi!
Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm 2.fragmanı: Nefes-Tahir yolun sonuna geldi!

ATV ekranlarında 6 Şubat tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 39.son bölümde; Vedat’ın her defasında sınırları aşan hamlelerine daha fazla tahammül edecek gücü kalmayan Tahir, gözünü bile kırpmadan kurşunlayıp onu yerde kanlar içerisinde bıraktı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Türlü türlü oyunlarının ve kötülüklerinin bedelini en ağır şekilde ödeyip yaşam savaşı vermeye başlayan Vedat, apar topar hastaneye sevk edilerek ameliyathaneye alındı. Diğer taraftan adam öldürmeye teşebbüs suçu gerekçesiyle polis ekipleri tarafından koluna kelepçe geçirilen Tahir’in hakkında gözaltı kararı çıkarılırken, hastanede ölümle pençeleşen Vedat’ın sağlık durumunun ağır olduğu ifade edildi. Öte yandan Vedat’ın canına kasteden Tahir’in nezarethaneye alındığını öğrenmesiyle yerle bir olan ve Saniye’nin de kendisine peş peşe sıraladığı gurur yıkan sözlerin beraberinde başka bir çözüm yolu bulamayan Nefes, oğlu Yiğit’i de yanına alıp herkesi ve her şeyi geride bırakma kararı almasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki,  kendisine bıraktığı mektup sayesinde Nefes’in oğluyla terk edip gittiğini öğrenen Tahir, sevdiğini bulup geri getirmek için nezarethaneden kaçmayı göze almasının ve firari sıfatıyla her yerde aranmaya başlanmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 40.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda nezarethaneden firar eden Tahir'in, ‘’Kaçmak değil bu, kovalamak... Yakalamak için kovalamak... Karımı da oğlumu da huzurumu da...’’ şeklinde sarf ettiği sözler damgasını vuruyor. Öte yandan oğlu Yiğit ile beraber uzaklaşarak kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan Nefes ise olduğu yerde bayılırken, Vedat'ın babasına hem Nefes'i hem de oğlu Yiğit'i kendisine getirmesi için gözyaşları eşliğinde yalvardığı görülüyor.

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 40.bölümüyle 13 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 39.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR