İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı: İlk kez kardeşlik bağını hissettim!

İstanbullu Gelin 71.son bölümde; Geri adım atmamakta kararlı olan İpek, Fikret'le evliliğini noktalayıp kendine yepyeni bir hayat kurmak niyetine girdi. Fikret'in şirkette sahip olduğu hisseleri Garip'e devretme kararı vermesiyle Faruk kendini büyük bir çıkmazın ortasında buldu. İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı yayında!

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2019 12:45 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:45 MEDYA
İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı: İlk kez kardeşlik bağını hissettim!
İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı: İlk kez kardeşlik bağını hissettim!

Star TV ekranlarında 8 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 71.son bölümde; Fikret'in anlayış göstermemesi ve peşin hükümlü tutum sergilemesinden dert yanan İpek, Boranlar konağını da terk ederek evliliğini sonlandırmak için harekete geçti. İstanbullu Gelin son bölümde; İpek her şeye yeniden başlayıp kendine tertemiz bir sayfa açmak isterken Fikret ise Adem'le aralarındaki tüm buzları eriterek şirkette sahip olduğu hisseleri Garip'e devretmek noktasında kaçırılmayacak bir teklifle karşısına çıktı. Ancak Faruk, Adem ve Fikret'in beraber iş çıkaracaklarını öğrenmesiyle beraber kan beynine sıçrayarak tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarken, Boranlar konağının otoritesi ise sürpriz bir şekilde Süreyya'nın eline geçerek aile üyeleri arasındaki tüm meselelerde ara buluculuk görevini üstlenmesinin ardından İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Dilara'nın doğum sancılarının başlamasıyla beraber imdadına yetişen Adem ve Faruk'un da desteğiyle apar topar hastaneye kaldırılmasıyla başarılı bir doğum süreci geçirip evladını kucağına almasının akabinde İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 72.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 72.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 72.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 72.bölümüyle 15 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN 71.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste sürprizlerin yaşandığı İstanbullu Gelin son bölümde; Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır. Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.

YORUMLAR 1
  • nur nova 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bu diziye, bize yakışan güçlü bir aile bağı iinşallah böyle sevgiyle bitirirsiniz . Sonu hep entrika ve kin ile bitirmeyin. Toplumumuzun böyle sevgi ve güçlere ihtiyacı var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR