ATV Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm 2.fragmanı: Saniye için hesap verme vakti!

Sen Anlat Karadeniz 42.son bölümde; Murat ve Nazar, hiçbir engele aldırış etmeksizin ilişkilerini doludizgin sürdürmeye devam etti. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat, Nefes ve oğlunun yerini tespit edip karşılarına çıkarken, Nefes ise görünmez kaza geçirip sakatlandı. Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2019 12:19 GÜNCELLEME 06.03.2019 12:19 MEDYA
ATV Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm 2.fragmanı: Saniye için hesap verme vakti!
ATV Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm 2.fragmanı: Saniye için hesap verme vakti!

ATV ekranlarında 27 Şubat Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 42.son bölümde; Tahir'in tekrardan kaçmak mecburiyetinde kalmasının hemen ardından Vedat, Nefes ve oğlunun saklandıkları yerin nerede olduğunu bulup karşılarına çıkması sahne oldu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Yiğit, Tahir'in ortalıklardan kaybolması üzerine tarif edilemez bir üzüntü yaşayıp babasının ismini sayıkladığı esnada Vedat'la yüz yüze gelirken, Nefes ise oğlunun peşine düşerken bir anda kendini yerde bularak sakatlık geçirdi. Yaşadığı bu görünmez kazanın neticesinde Nefes'le Vedat'la baş edebilmek noktasında güç kaybederken, Tahir ise polis ekiplerine yakalanıp teslim olmamak adına elinden gelen ne varsa yapmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm fragmanı bekleniyor. Nazar ise Murat'la ilişkilerini doyasıya yaşayabilmek adına Saniye engeliyle boğuşurken diğer taraftan kendisini almak isteyen babasına da karşı koyarken, Tahir'in ise Fikret'le ilişkin bilinmeyen gerçekleri öğrenmesinin sonrasında Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 43.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Sen Anlat Karadeniz 43.bölümüyle 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Yiğit, Tahir'in peşinden koşarken Vedat'ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes'in artık Vedat'a karşı koyması imkansızdır. Nazar ve Murat'ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil'in artık Nazar diye bir kızı yoktur. Tahir, Vedat'ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye'ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR