Diriliş Ertuğrul'da 139.bölüm fragmanı yayında! İşkenceyle öldürülüyor...

Moğollar ile savaş halinde olan Ertuğrul Bey kılıçlarını çekiyor. Yine aksiyon dolu bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul 139.bölüm fragmanı nefes kesti. Alıncak, Ertuğrul Bey'in yeğenini öldürdü. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Her hafta çarşamba akşamı izleyenlerin karşısında olan Diriliş Ertuğrul yine bomba gibi bir bölümle geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2019 09:01 GÜNCELLEME 11.03.2019 09:01 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'da 139.bölüm fragmanı yayında! İşkenceyle öldürülüyor...
Diriliş Ertuğrul'da 139.bölüm fragmanı yayında! İşkenceyle öldürülüyor...

Diriliş Ertuğrul'da kılıçlar çekiliyor. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 139.bölüm fragmanı yayınlandı. 13 Mart Çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yeni bölümü yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul'da şoke eden ölüm obayı yasa boğacak. Ertuğrul Bey'in yeğeni Selcan Hatun'un oğlu Moğollar tarafından işkence edilerek öldürülüyor. Peki Diriliş Ertuğrul 139.bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey, Alıncak'tan intikamını alabilecek mi? Savaş ne zaman başlayacak? İşte Diriliş'in yeni bölümünde öne çıkanlar

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey, pusatının hakkıyla kazandığı uç beyliğini geri alıp gücüne tekrar kavuştu. Anadolu'da kalkışma başlatılmasına engel bir şey kalmadı. Moğollar'a artık isyan başlatılacaktır.

 

 

Alıncak yenilgiyi kabullenmeyecek ve Anadolu'ya istila edecektir. Büyük savaşlar yapılıp büyük kayıplar verilecektir. Hülaga hanın korkusuyla Komutan Alıncak dehşet saçacaktır.

Beybolat Bey, Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden almasını yediremeyip haince ve kalleşçe planlara girecektir ve Ertuğrul'un yeğeni Süleyman'ın öldürülmesini sağlayacaktır. Ertuğrul Bey, Albastı'nın Beybolat olduğunu bu bölümde öğrenebilir.

Diriliş Ertuğrul 139.bölüm

Sırma Hatun öfkesine yenik düşünüp Selcan Hatun'a tuzak kurarak onu öldürmeye çalışacaktır.

Dragos ise sandığı alamadıklarını söyleyecek fakat Ertuğrul Bey yalan söylediklerini anlayacaktır. Bir süre Zangoç'u izleyecek ve emin olduğunda Dragos'u deşifre edip öldürecektir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı ve son olarak Engin Benli'nin katıldığı Diriliş Ertuğrul 139.bölümü 13 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE ZAMAN İZLENDİ?

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’de yayınlanan “Diriliş Ertuğrul” dizisi; 5. sezonundaki 138. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini üçe katlayarak reyting ve share’i ile zirvedeki yerini yükselterek korudu.

Diriliş Ertuğrul İzlenme Oranları

 “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.85, AB’de 18.59, ABC1’de 19.35 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat daha çok izleniyor. Dün akşamki 138. bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da “AllahTürkeYarOlsun” etiketi ile büyük yankı uyandırdı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • ErHal 5 yıl önce Şikayet Et
    üzüleceğiz ama diğer bölümda bazı kalleşlerden hesap sorulmasını gururla izleyeceğiz İnşallah..
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul gazi 5 Vakit namazını, Allah'a cc ibadetini noksansız yerine getirirdi. Gerçek Türk olduğumuzu iddia ettiğimiz bizlerin kaçı 5 Vakit namazını, Allah'a cc ibadetini noksansız yerine getiriyor! Bir kere onlara Allah'ımız cc bu gücü imanından dolayı vermiştir. Artık bir yerden başlama vakti geldi. Birisinin ne diyeceği önemli değil. Yalnız doğan yalnız dünyadan taşınır en sonunda yalnız hesabını Allah'a cc verir. Ne mutlu kitabı sağ elinden verilenlere.
    Cevapla
  • SELAHADDİN 5 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Şah oğlu yiğit Ertuğrul Allah hak yolunda sana yar olsun Tarihte olmadı sen gibi oğul Allah zaferlerde sana yar olsun. Şimdi aramızda olsaydın Ey Ertuğrul Gazi, kaçımız senin ardından gelirdi acaba?
    Cevapla
  • Hak 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben mi yanlış gördüm o zamanlar vidalı mil ile sıkıştırıyor kafayı
    Cevapla
  • sbulbul 5 yıl önce Şikayet Et
    süleymanın ölüm anındaki görüntüsü ile obaya getirildiği görüntüsü arasındaki farkı iyi görün. yapımcılar bu ayrıntıyı gözden kaçırmış. süleymanın işgence anı yüzü gözü kir pas ve kanlı ama obada ter temiz. takipteyim.
    Cevapla
  • savas 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın adamı yıkadanmı gomsunler abdest aldırmasınlarmı kardes
    Cevapla
  • SİHİRBAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi çok brovvo eminim sen yönetmen olsaydın oskarlık dizi yapardın. Şimdi bunlar yüzlerinide yıkamıyorlar hiç göstermediklerine göre. devam.
    Cevapla
  • asd 5 yıl önce Şikayet Et
    ölüler yıkanır :)
    Cevapla
  • Mehmet Bozdağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk alp'i eğer şehit olarak obasına getirilmişse, tastikten önce temizlenir ve paklanır sbulbul.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR