Avlu 34.bölüm 2.fragmanında çarpıcı detay: Kudret'in katili mi olacak?

Avlu 34.son bölümde; Kudret'in gerçekleştirdiği saldırıda Deniz'e bıçak saplaması koğuşta büyük ses getirirken, acilen hastaneye sevk edilen Deniz'in yaşamını yitirdiği öğrenildi. Avlu son bölümde; Deniz'in son nefesini verdiğini öğrenen Azra tarifi mümkün olmayan acıyla mezarına gitti. Avlu 34.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2019 19:55 GÜNCELLEME 14.03.2019 19:55 MEDYA
Avlu 34.bölüm 2.fragmanında çarpıcı detay: Kudret'in katili mi olacak?
Avlu 34.bölüm 2.fragmanında çarpıcı detay: Kudret'in katili mi olacak?

Star TV ekranlarında 7 Mart tarihinde yayınlanan Avlu 33.son bölümde; Kin, nefret ve intikam duyguları tüm damarlarında dolaşan Kudret, Deniz'e bir hışımla bıçağı saplaması üzerine apar topar hastaneye sevk edildi. Avlu son bölümde; Tolga'nın, Azra'nın gizlendiği mekanın nerede olduğunun bilgisine ulaşması sonucunda Kudret ve adamları  tespit edilen bölgeye intikal ederek Azra'yı kurşun yağmuruna tuttu. Tehlike ateşinin tam ortasında kalan Azra ise hayatını kaybetmekten son anda kurtulmaya başararak, Hasan ile beraber büyük bir direniş mücadelesi başlattı. Azra için ısrarla 'Teslim ol!' çağrısı yapılırken, sağlık durumu giderek kötüye giden Deniz'in ise hastaneye getirildiği esnada kalbinin durmasıyla birlikte yaşama tekrardan döndürülmeye çalışılmasının ardından Avlu 34.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Hasan ve Azra güçlerini birleştirip kaçış planını başarılı bir şekilde uygularken, Zerrin tarafından Deniz'in hayata veda ettiğinin açıklanmasının akabinde Avlu 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Azra'nın, kardeşi bildiği Deniz'in yaşamını yitirdiğini öğrenmesiyle canından can kopup soluğu mezarının yanı başında almasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

AVLU 34.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 34.bölüm fragmanı yayınlandı!

 

 

 

AVLU 34.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 34.bölümü ile 14 Mart Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

avlu

AVLU 33.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz’in aldığı darbe içerde inanılmaz bir paniğe sebep olur. Azra ise hem Kudret’in adamları hem de polis tarafından köşeye sıkıştırılmak üzeredir. Zerrin, avluda yaşanan korkunç saldırının failini ararken cezaevi korkunç bir haberle sarsılır. Tolga’nın kurduğu plan işe yarayacak mıdır?

YORUMLAR 1
  • bilmem 5 yıl önce Şikayet Et
    öldümü kaldımı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR