Hercai reytinglerde Arka Sokaklar'ı solladı

İlk bölümüyle ekrana damgasını vuran Hercai dizisi, ikinci bölümüyle de farkını ortaya koydu. Dizi, dün akşam Türkiye - Arnavutluk milli maçının ardından 9.97'lik reytingle ikinci sıraya yerleşti. Hercai, Arka Sokaklar ve İstanbullu Gelin gibi yapımlara büyük bir fark attı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2019 13:36 GÜNCELLEME 23.03.2019 13:40 Medya
Hercai reytinglerde Arka Sokaklar'ı solladı
Hercai reytinglerde Arka Sokaklar'ı solladı

Cuma günü yayın hayatına başlayan Hercai, ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sadece  YouTube'de kısa sürede 3 milyon izlenmeye ulaşan dizi, reytinglerde de üst sıralara taht kurdu.

Arka Sokaklar, Payitaht Abdulhamid ve İstanbullu Gelin gibi güçlü yapımları sollayan Hercai, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle 9.97'lik reytinge ulaştı. Türkiye - Arnavutluk milli maçının ardından 9.97'lik reytingle ikinci sıraya yerleşen dizi, yakın dönemde başlayan diziler arasında en çok ses getiren iş olmayı başardı.

Hercai

HERCAİ DİZİSİ KONUSU?

Midyat'a İstanbullu bir iş adamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı iş adamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi?

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR