Erkenci Kuş 36.bölüm 2.fragmanı: Birbiri ardına sürprizler sıralanıyor!

Erkenci Kuş 35.son bölümde; Sanem-Can geçmişe sünger çekip yeniden birleştiklerini cümle aleme duyursalar da Hüma yüzünden yeni bir kriz daha doğmuştur. Erkenci Kuş son bölümde; Can'ı Sanem'den ayırmak isteyen Hüma'nın Mevkıbe'yi kışkırtmayla aralarında hararetli tartışma yaşandı. Erkenci Kuş 36.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2019 11:31 GÜNCELLEME 29.03.2019 11:32 MEDYA
Erkenci Kuş 36.bölüm 2.fragmanı: Birbiri ardına sürprizler sıralanıyor!
Erkenci Kuş 36.bölüm 2.fragmanı: Birbiri ardına sürprizler sıralanıyor!

Star TV ekranlarında 23 Mart Cumartesi tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 35.son bölümde; Sanem ve Can, bundan böyle hiçbir şekilde ilişkilerini noktalamayacaklarına dair birbirine söz verip aşklarını tekrardan dolu dizgin yaşamaya başladılar. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'in inatçı tavrını sonlandırıp kendini sevdiği adamın kollarına bırakmasıyla ilişkilerinde can alıcı bir dönüm noktası yaşanırken, Can ise başta reklam ajansı olmak üzere her şeyi ve herkesi geride bırakıp yurt dışına gitme düşüncesinden vazgeçti. Sanem ve Can yaşadıkları tüm problemlerden arınıp hiçbir şey olmamışcasına sıfırdan başlarken, Hüma ise onları birbirinden ayırmak için başka türlü planlar yapmaya koyuldu. Sanem ve Can'ın yeniden barışması bahanesiyle yemek organizasyonunda bulunan Hüma, Sanem'in ailesini zor durumda bırakırken özellikle Mevkıbe'yi sözleriyle tahrik etmesi sonucunda bir anda kavgaya tutuşmalarının ardından Erkenci Kuş 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Kendisine yapılan muamele karşısında öfke nöbetine tutulan Mevkıbe'nin Hüma'nın kesinlikle dünürü olmayacağını açıklamasıyla Sanem'in büyük bir hayal kırıklığına uğramasının ardından Erkenci Kuş 36.bölüm fragmanı yayınlandı. Can'ın, Sanem'e yakın ilgi gösteren ve devamlı peşinde olan Yiğit'i hazırladığı planla ağına düşürmesinin sahne olduğu diziye ilişkin en yeni gelişmeler...

 

 

ERKENCİ KUŞ 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 36.bölüm fragmanı yayınlandı…

 

 

 

ERKENCİ KUŞ 36.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 36.bölümüyle 30 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ 35.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler.. Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır. Fakat Can son anda Yiğit ve Polen’i devre dışı bırakır. Bu arada Hüma da boş durmaz, Polen etkili olamayınca başka planlar yapmaya başlar ve ailelerin de katılacağı bir yemek organize eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR