Bizim Hikaye 64.bölüm 2.fragmanı: Filiz-Çiçek felekten bir gece çalıyor!

Bizim Hikaye 63.son bölümde; Zihni'nin kardeşi Fikri'ye karşı kin ve nefret dolu olması altındaki gerçek gün yüzüne çıktı. Bizim Hikaye son bölümde; Yıllarca kimse tarafından bilinmeyen sır açığa çıkarken, işin peşini bırakmayan Murtaza ise başta Rahmet olmak üzere herkesi rehin tuttu. Bizim Hikaye 64.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2019 14:35 GÜNCELLEME 04.04.2019 14:35 MEDYA
Bizim Hikaye 64.bölüm 2.fragmanı: Filiz-Çiçek felekten bir gece çalıyor!
Bizim Hikaye 64.bölüm 2.fragmanı: Filiz-Çiçek felekten bir gece çalıyor!

Fox TV ekranlarında 28 Mart Perşembe tarihinde yayınlanan Bizim Hikaye 63.son bölümde; Zihni, sokakta kalan Elibol ailesini evine almamak noktasında ısrarcı ve dediğim dedik bir tavra sahip olsa da Filiz'in kardeşlerine karşı sergilediği örnek davranışlara şahit olması üzerine bu inadından vazgeçti. Bizim Hikaye son bölümde; Her ne kadar Filiz ve kardeşleri amcalarının evinde yaşamaya başlasalar da yanlarında babaları Fikri olmadığı için kendilerini eksik hissetmektedir, fakat Zihni bundan böyle ''Sizin babanız benim!'' diyerek tüm sorumluklarını üstleneceğinin altını çizdi. Elibollar, Zihni'nin kardeşi Fikri'yi affedip aralarındaki tüm buzları eritmesi için ikna çalışmasında bulunsalar da amaçlarına bir türlü ulaşamaktadır, hal böyle olunca çaresiz kalan Fiko ve Kiraz resti çekerek evden ayrılmalarının ardından Bizim Hikaye 64.bölüm fragmanı bekleniyor. Kendilerini yeniden sokakta bulan Fiko ve Kiraz'ın başına büyük bir bela açılırken, Zihni'nin ise kardeşi Fikri'ye karşı bitip tükenmez bir öfkeye sahip olmasının altındaki gerçeğin ortaya çıkmasıyla herkesin neye uğradığını şaşırmasının ardından Bizim Hikaye 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 64.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 64.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

BİZİM HİKAYE 64.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 64.bölümüyle 4 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 63.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Filizlerin Tekirdağ’a yerleşme planları, Zihni onları kapının önüne koyunca sıkıntıya düşer. Elibollar ne yaparlarsa yapsınlar, Zihni’nin Fikri’ye olan 25 yıllık öfkesini dindirmeyi başaramazlar. Bunda Fikri’nin abisine üst üste attığı kazıkların da etkisi büyüktür. Filiz ve çocuklar kendilerini amcalarına kabul ettirmeye çalışırken, Zihni Fikri’den intikam almanın yollarını aramaktadır.

Sonunda Filiz’lerin babalarına ders verme çabaları, Zihni’nin 25 yılın öcünü kardeşinden alma planıyla kesişince işler arap saçına döner. Tekirdağ’da tüm bunlar yaşanırken İstanbul’da da işler hiç iyi gitmemektedir. Tufan, Cemil ve Çiçek, Filiz’le Barış’tan Rahmet’i Murtaza’ya kaptırdıklarını saklayınca, Deniz’le birlikte onu oradan kurtarmanın yollarını aramaya başlarlar. Ancak bu tarafta da evdeki hesap çarşıya uymayacak ve sonunda Murtaza amacına ulaşmayı başaracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR