İstanbullu Gelin 79.bölüm 2.fragmanında Esma, yepyeni kararlar alıyor!

İstanbullu Gelin 78.son bölümde; Faruk'un hayatında köklü değişikliklere giderek şirkete veda etmesi başta Esma olmak üzere herkesi derinden etkiledi. İstanbullu Gelin son bölümde; Bunca zaman kendi isteklerini göz ardı eden Faruk ise Süreyya'ya kendini açarak yardım çağrısında bulundu. İstanbullu Gelin 79.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2019 11:04 GÜNCELLEME 05.04.2019 11:04 MEDYA
İstanbullu Gelin 79.bölüm 2.fragmanında Esma, yepyeni kararlar alıyor!
İstanbullu Gelin 79.bölüm 2.fragmanında Esma, yepyeni kararlar alıyor!

Star TV ekranlarında 29 Mart Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 78.son bölümde; Faruk'un ilk defa kendi istek ve beklentilerine girerek ve benliğini arama yolculuğuna çıkıp şirketteki görevini sonlandırma kararı alması sonucunda herkesin nutku tutuldu. Bilhassa Faruk'un bu hamlesinden de en çok Esma ağır darbe alırken, ailesinin her an dağılabileceği korkusu içini büsbütün kaplamaktadır. Faruk'un aldığı radikal karar sonucunda Boranlar ailesi güçlerini birleştirerek birbirine daha sıkı tutunmaya başlarken, Fikret'in bu konudaki endişelerini gören İpek'ten de en büyük destek gelmesiyle yüreğine su serpildi. Karşılaştığı hadiselerin ağırlığı altında ezilen Esma'nın hastalığının emareleri kendini göstermeye başlarken, Esma'nın bir anda kayıplara karıştığını fark eden Boranlar ailesinin korku ve paniğe kapılmasının ardından İstanbullu Gelin 79.bölüm fragmanı bekleniyor. Esma'nın ailesinin mezarının yanı başında olduğu tespit edilirken, alelacele kendisini almaya gelen oğlu Faruk'u hatırlamayıp ona ''Baba, ben geldim!'' şeklinde seslenmesinin akabinde İstanbullu Gelin 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 79.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 79.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

İSTANBULLU GELİN 79.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 79.bölümüyle 5 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN 78.BÖLÜM FİNAL SAHNESİ... ESMA, OĞLUNU HATIRLAMIYOR...

İSTANBULLU GELİN 78.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Üst üste sürprizlerin yaşandığı İstanbullu Gelin son bölümde; Faruk’un şirketten ayrılma kararı tüm Boranları derinden etkiler. Fikret ve Adem beraber yol alma üzerine iyice kenetlenirken bir yandan da Faruk’u anlamaya çalışıyorlardır. Süreyya için durum başkadır, Faruk’un kararından habersiz olması onu yine sorgulamaya itecektir. Esma ise durumu sindirememektedir. Önce Fikret, ardından beklenmedik şekilde Osman’la karşı karşıya kalan Esma büyük bir kırılma yaşar…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR