Diriliş Ertuğrul 142.bölüm bu hafta var mı? Yeni bölümde neler olacak?

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 142.bölümü ne zaman yayınlanacak. Seçim haftası geride bırakmamızın ardından özellikle hafta sonu yayınlanan dizilerin yeni bölümleri ekranlarda yer almamıştı. Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta var mı? Yeni bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanı...

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2019 12:25 GÜNCELLEME 01.04.2019 12:34 MEDYA
Diriliş Ertuğrul 142.bölüm bu hafta var mı? Yeni bölümde neler olacak?
Diriliş Ertuğrul 142.bölüm bu hafta var mı? Yeni bölümde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 142.bölümü 03 Nisan çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Dizi severlerin merak ettiği tanıtım yayınlandı.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 142.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? 

 "Yarabbi beni ve neslimi dosdoğru yol üzre daim eyle. Bizi öyle güçlü öyle kavi kıl ki sırtını sıvazlamadığımız mazlum, başını eğdiremediğimiz zalim kalmasın" diyen Ertuğrul Bey yeni devletin temellerini oluşturuyor. 

 

 

Diriliş Ertuğrul 142.bölüm fragmanında görüleceği üzere Ertuğrul bey rüya görür. Diriliş Osman'a geçiş yavaş yavaş başlıyor.

Tahminlere göre önümüzdeki bölümde Gündoğdu'nun eline af fermanı varacak ve Ertuğrul'a destek için obaya dönecektir.  Ertuğrul Bey ve Gündoğdu beraber kaleye fetih edecek. Alıncan ve Albastının sonu yakın.

Gördüğü rüyada "Yarabbi beni ve neslimi dosdoğru yol üzre daim eyle. Bizi öyle güçlü öyle kavi kıl ki sırtını sıvazlamadığımız mazlum, başını eğdiremediğimiz zalim kalmasın" diyen Ertuğrul Bey yeni devletin temellerini atıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 142.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 3
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    ama lüfen diriliş ertuğrul bir sezon daha uzatın lütfen yalvarıyorum bir sezon daha uzatın meleyim diriliş ertuğrul
    Cevapla
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    vede diriliş ertuğrul bir sozon daha uzatsanaza meleyim diriliş ertuğrul
    Cevapla
  • rabia hatun 5 yıl önce Şikayet Et
    diriliş ertuğrulun 6. sezonu çıkacak mı ben merak ediyorum meleyim diriliş ertuğrul
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR