Söz 77.bölüm 2.fragmanında büyük şok! Derya, son nefesini mi verecek?

Söz 76.son bölümde; Derya, Yavuz'la ilgili olayların seyrini değiştirecek önemli yol ayrımına girerken iki arada bir derede kaldı. Söz son bölümde; Kaçacak deliği kalmayan Dragan için tehlike çanları çalarken, Tim ise Fethi'nin ölümünün acısıyla kavrularak düşmanlarına karşı diş bilendi. Söz 77.bölüm fragmanı ekranda!

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2019 14:41 GÜNCELLEME 08.04.2019 14:41 MEDYA
Söz 77.bölüm 2.fragmanında büyük şok! Derya, son nefesini mi verecek?
Söz 77.bölüm 2.fragmanında büyük şok! Derya, son nefesini mi verecek?

Star TV ekranlarında 1 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 76.son bölümde; Hücre evinde karşı karşıya gelen Derya ve Yavuz arasında ipler giderek gerilerek hesaplaşmalar baş gösterirken, Tim ise en yakın dostunun kanını yerde bırakmamak adına tüm kararlılığı ve kendinden emin tavırlarıyla operasyon başlattı. Söz son bölümde; Derya, Yavuz'a karşı hissiyatından ötürü her ne kadar toz kondurmamaya çalışsa da içini kemiren birtakım düşüncelerde haklılık payı olduğunu fark etmesiyle büyük bir yıkım yaşamaktadır. Diğer taraftan Yavuz ise kendisinden yalnızca son bir şans daha isterken, onun bu isteğine kayıtsız kalamayan Derya aklı ve duyguları arasında devamlı olarak gidip gelmektedir. Öte yandan Dragan için de bütün çıkış yolları tek tek kapanmaya başlamıştır, her ne kadar Karabatak'ı elinde koz olarak tutsa da Tim'in bitirmeden dönmeye hiç niyeti yoktur. Yavuz'un, terör devleti kurmayı amaçlayan Linda'nın girişimine engel olabilmek ve bütün hain planların sekteye uğratabilmek adına elinden geleni ardına koymamasının ardından Söz 77.bölüm fragmanı bekleniyor. Derya'nın Yavuz'a yeniden güvenip büyük bir fedakarlık örneği göstermesi üzerine polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklanmasının akabinde Söz 77.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 77.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 77.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

SÖZ 77.BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI!

SÖZ 77.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 77.bölümüyle 8 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 76.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz’u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerde haklı çıkmanın hayal kırıklığını yaşıyordur. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz ayrılığın eşiğine gelirler. 

Kurulacak terör devleti için planlarına devam eden Linda, kurulacak ülkenin başına getirilecek kişi olan El Muğdar’ı ülkeye sokmanın hazırlığı içindedirler. Fakat buna izin vermemek için Yavuz her yolu deneyecektir.

Tim tarafından köşeye sıkıştırılan Dragan kaçış yolu olarak Karabatak’ı kullanır. Fakat yaptığı planla Tim’in atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini anlayacaktır.

Sorgu işleminin ardından Başsavcılığa sevk edilen Yavuz’u yolda bekleyen büyük bir tehlike vardır. Bunu fırsata çeviren Yavuz, Linda’nın planlarını altüst etmek için harekete geçer fakat bu durum Derya’yı zora sokacaktır.

YORUMLAR 1
  • Sabiha 5 yıl önce Şikayet Et
    Söz dızisini çok seviyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR