Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında yeni duyuru! O tarihten sonra...

Yeni sezonda oyuncu kadrosunu zenginleştiren ve olay örgüsüne hareketlilik kazandıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin sezon finali tarihi kesinliğe kavuştu. Peki, seyircisinin ekranın başından bir an olsun ayrılmayarak takip ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman hangi tarihte sezon finali yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 08.04.2019 23:07 GÜNCELLEME 08.04.2019 23:07 MEDYA
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında yeni duyuru! O tarihten sonra...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında yeni duyuru! O tarihten sonra...

Dördüncü sezonunda oyuncu kadrosunda yer alan mevcut güçlü isimlerin dışında projenin başarısını katlayacak ve taze kan getirecek yepyeni isimlerin dahil edildiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin seyircisini hayal kırıklığına uğratan açıklama geldi. Etkileyici ve çarpıcı senaryosu, profesyonel oyuncu sayesinde başarısından asla ödün vermeyerek uzun yıllardır aynı heyecanla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımının sezon finali tarihi netlik kazandı. Peki, yüksek izlenme oranlarına ve geniş ölçüde kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman hangi tarihte sezon finali yapacak?

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.bölüm fragmanın gelmesine az zaman kaldı!

Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, senaryosunda ise Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un imzasını taşıdığı, yılların eskitemediği dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali tarihi kesinliğe kavuştu.

 

 

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz ne zaman sezon finali yapacak

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Tarık Ünlüoğlu (Ünal Kaplan), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli) ve Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28 Mayıs 2019 tarihinde sezon finali yapacağı açıklandı.

Yeni sezondaki oyuncu kadrosuna Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Selin Işık, İlhan Şen, Turgut Tunçalp ve Gözde Okur gibi kişilerin de dahil edildiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımı beşinci sezonuyla sonbahar ayında kaldığı yerden devam edecek.

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR