TRT 1 Diriliş Ertuğrul 143.bölümü izle! Ertuğrul Bey'i şoke eden ihanet

Diriliş Ertuğrul 143.bölümü yayınlandı. Çarşamba akşamı izleyenlerle buluşacak olan Diriliş Ertuğrul'da yeni bölümüyle yine şaşırtacak. Beybolat yani Albastı'nın kardeşi İlbilge Hatun ağır şekilde yaralanıyor. Final bölümüne kısa bir süre kala dizi kadrosundan ayrılanların arası Hande Soral'da katılacak mı? İşte yeni bölümünden öne çıkanlar...

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2019 09:35 GÜNCELLEME 11.04.2019 09:35 MEDYA
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 143.bölümü izle! Ertuğrul Bey'i şoke eden ihanet
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 143.bölümü izle! Ertuğrul Bey'i şoke eden ihanet

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine nefes kesti. 10 Nisan Çarşamba günü ekranlara gelen olan Diriliş Ertuğrul'da Uranos karakterini oynayan Uğur Karabulut diziden ayrıldı. 5 sezondur birbirinden önemli isimleri kadrosunda bulunduran ekranın sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler oldu? "Kılıcımız başlarını kesmek için yaklaştıkça düşmanlarımız ne yapacaklarını şaşırdılar. Her koldan her alçaklığı yaparlar. Fakat onların bunların son çırpınışlarıdır" diyen Ertuğrul Bey yeni planlarını devreye sokuyor. İşte Diriliş Ertuğrul 143.bölüm ve özeti

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 143.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM

Ertuğrul ve Turgut Alp Oğuz Alp ve Melikşahın şehit olduğunu gördükten sonra büyük bir üzüntü içine girer.

Zangoç ise alpleri öldürdükten sonra kaçarken başka alplere yakalanır Fakat onları da şehit eder. Dragos Söğütten kaçmayı başarabilecektir. 

İlbilge ve Selcan Hatun, Aybarsı kurtarmak için gittikleri sırada yolda pusuya düşürülür. Albastı'nın adamları onları yenmiş olabilir. Çünkü İlbige hatun yaralanmakta ve obaya getirilmektedir.

Albastı yani Beybolat, kardeşi İlbilgeyi yaralayan adamında hesap sorar. İleri ki bölümlerde İlbilge bu gerçeği öğrenebilir ve Ertuğrul anlatabilir.

Diriliş Ertuğrul 143.bölüm

Ertuğrul ve Turgut Alp kötü bir haber alır. Aldıkları bu haber Aybars'ın kaçırılması ve İlbilge Hatun'un yaralanması olabilir. Bu haberin ardından hemen Aybarsı aramaya giderler.

Bamsı Selcan Hatun ve alplerin öldürdükleri adamlardan birşeyler öğrenmeye çalışır. Bamsı, Aybarsı bulmak için herkesi kılıçtan geçirir. Lakin onu bulamayacaktır.

Ertuğrul Bey ve alpleri Aybarsı ararken Bamsı'yı bulurlar. Ertuğrul, Dragos ile Albastı'nın tuzak kurduğunu bildiği için Bamsı'ya plan yapıp beraber gitmeyi söyler. Fakat Bamsı buna da karşı çıkar.

Dragos ve adamları Bamsı'nın karşısına çıkar. Dragos ve adamları Bamsı'dan Alıncak'ı isteyecekler ve karşılığında oğlunu alacağını söyler. Lakin Bamsı bunu Ertuğrul'a söylediğinde Alıcak'ı vermeyi kabul etmez ve Bamsıyla arası iyice açılır.

Diriliş Ertuğrul 143.bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 143.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey, kurduğu tuzakla Alıncak’ı kendine doğru çekmiş ve onu yakalamıştır. Onu takip eden Beybolat Bey ise “Albastı” kimliğinin ortaya çıkmaması için Alıncak’a öldürücü bir ok atıp ağır yaralamış fakat Ertuğrul bey ve Alpları Alıncak’ı tedavi etmiştir. Peki Alıncak, Beybolat’ın gerçek kimliğini itiraf edecek mi? 

 

 

Öte yandan Ertuğrul Bey şüphelendiği Zangoç’a bir oyun kurmuş ve onun Uranos’la bağlantısını ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşen Zangoç, Uranos’u Ertuğrul Bey’in tuzağına göndermiştir. Ertuğrul Bey ise Uranos’u yakalamıştır. Peki Uranos, Dragos’un Zangoç olduğunu itiraf edecek mi ?
 
Beybolat Bey, Kayı obasında fitne çıkarmak için kardeşi Sırma’yı görevlendirerek Hafsa ve Selcan’ı birbirine düşürmeyi başarmıştı. Bamsı’nın Alpbaşılıktan azledilmesi ve Alplığı bırakmasıyla gerilim artmış, Hafsa obadan göçmek istemişti. Hain oyunlarıyla kayı obasını yıpratmaya çalışan Beybolat’ın son oyunuysa Söğüt yolunda Bamsı’nın ailesine saldırarak Aybars’ı kaçırmak olmuştu. Bu durumu öğrenen Bamsı pusatına sarılmış ve oğlunu kaçıranların peşine düşmüştü. Peki Bamsı, oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? Aybars yaşayacak mı?
 
Ertuğrul Bey, Zangoç’u zindana attırmıştı. Zangoç zindana götürülürken beklenmedik bir şekilde Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralamıştı. Peki Melikşah ve Oğuz hayatta kalabilecek mi? Zangoç’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Yahya 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul çok güzel bir film ben onu çok seviyorum Ne güzel osmanlı Devletini anlatıyor.
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    bir an önce bitse bari
    Cevapla
  • fransali 4 yıl önce Şikayet Et
    neden final sonu oluyor ,biz bu sanatçilarimizi çok sevdik sanki evimizden birileri gitmis gibi oluyoruz .tabiki aileleriyle dinlemeye haklari var.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    10 bölümdür bakıyom. Hala aynı
    Cevapla
  • kutayy 4 yıl önce Şikayet Et
    aşk entrika aldatmalar igrenç sevişme sahneleri yok tabi.
    Cevapla
  • adaşız 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dizilerde farklılık arayanları da anlamıyorum,zamanında kurtlar vadisindede monotonluktan bahsediyorlardı değiştikçede insanlar bu sefer sıkıldık demeye başlamıştı.TÜRK dizi izleyenlerinin dizilerden ne beklentisinin olduğunu henüz çözemedim.bizler izleyiciysek ve en iyi olanı arıyorsak güzel olanı ya kendimiz yaparız çıkar rol alırız ya da en iyiyi bulana kadar olanla yetiniriz !
    Cevapla
  • Deli Dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olmasını isterdin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR