Çukur'da milyonlar o sahnelere kilitlendi! Bu kadarı beklenmiyordu...

Çukur, finale doğru emin adımlarla ilerlerken dün akşam ekrana gelen duygu yüklü sahneleriyle izleyiciyi derinden etkileyerek unutulmaz anlar yaşattı. Çukur son bölümde, Sena karakteriyle projeye farklı bir renk katan Dilan Çiçek Deniz ve Mahsun rolünü üstlenen Berkay Ateş'in vedasıyla hafızalardan silinmeyecek bir bölüme imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2019 19:47 GÜNCELLEME 09.04.2019 19:47 MEDYA
Çukur'da milyonlar o sahnelere kilitlendi! Bu kadarı beklenmiyordu...
Çukur'da milyonlar o sahnelere kilitlendi! Bu kadarı beklenmiyordu...

Çukur, final için geri sayımı başlatmışken dün akşam Show TV ekranına taşınan akıllara durgunluk veren ölüm sahneleriyle izleyici kitlesine tarifi mümkün olmayan bir üzüntü yaşattı. Kimi zaman oyunculuğuyla ilgili sert eleştirilerin kurbanı olsa da pek çok kişi tarafından ilgiyle takip edilen bir isim olan Dilan Çiçek Deniz'in canlandırdığı Sena karakteri su dolu cam fanusta boğularak yaşamını yitirdi. 

 

 

Çukur'da Sena karakterinin eşini canlandıran isim Yamaç ise (Aras Bulut İynemli), sevdiği kadının gözleri önünde hayatını kaybetmesini elinden hiçbir şey gelmeyerek çaresizce izleyip yüreği kan ağlaması seyirciyi derinden etkiledi. Aynı zamanda yaşanacak en acı sona teslim olan Sena ve Yamaç'ın seyirciyi gözyaşlarına boğan duygu yüklü veda sahnesi son derece gerçekçi yansıtıldığı için büyük takdir topladı. 

çukur

 

 

Çukur'da Sena'nın son nefesini vermesiyle dayanılmaz bir acı ve üzüntüyle içi büsbütün kaplanan Yamaç ise sevdiği kadının ellerinden kayıp gitmesinin sorumlusunu Mahsun olarak gördüğü için bedelini en ağır şekilde ödetmek için harekete geçti. Mahsun ise bu yaşananlarda kendisinin hiçbir parmağı olmadığını vurgulasa da tamamen kontrolünü kaybeden ve gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç ise onu çatıdan aşağı atarak canına kıydı.

dilan çiçek deniz berkay ateş

Böylece Çukur son bölümde, hem Sena (Dilan Çiçek Deniz) hem de Mahsun (Berkay Ateş) rol icabı hayata veda ederek projeye veda etmiş oldu.

mahsun sena yamaç

YORUMLAR 2
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    sizi ne size
    Cevapla
  • Misafirr 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercektewn güzel bölümmm
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR