Hercai 6.bölüm fragmanı: Miran, sevdiği için herkesi karşısına alıyor!

Hercai 5.son bölümde; Miran, Reyyan'ın canına kıyılmasından korktuğu için her ne kadar şiddetle karşı çıktığını bilse de kendi evine kaçırmak mecburiyetinde kaldı. Hercai son bölümde; Gönül, canına kast etme girişiminde bulunurken, Yaren ise Arslanbeyler'den öcünü almak için kolları sıvadı. Hercai 6.bölüm fragmanı çıktı mı?

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2019 15:58 GÜNCELLEME 19.04.2019 15:59 MEDYA
Hercai 6.bölüm fragmanı: Miran, sevdiği için herkesi karşısına alıyor!
Hercai 6.bölüm fragmanı: Miran, sevdiği için herkesi karşısına alıyor!

ATV ekranlarında 12 Nisan Cuma tarihinde yayınlanan Hercai 5.son bölümde; Ölümden kıl payı kurtulan Gül, sağlığına yeniden kavuşup hastaneden taburcu edildikten sonra eve döner dönmez ısrarla ablasının yanına gelmesini istedi. Hercai son bölümde; Hazar, Reyyan'ın Nasuh tarafından yaşamına son verileceğinden korktuğu için istemeyerek de olsa kızını Miran'ın ellerine vermek durumunda kaldı. Tıpkı Hazar gibi Miran da Reyyan'ın her an başına bir felaket gelebileceğinden ötürü son derece kaygı duyduğu için onu Arslanbey'lerin konağına getirmesi üzerine olayların fitili ateşlenmeye başladı. Karşısında Miran'ı gören Azize beyninden vurulmuşa dönerken Şadoğulları'na karşı duyduğu kin, intikam ve nefret duyguları daha da alevlenmeye başladı ve onların soyunu temizlemek için intikam yeminleri etmeye başladı. Diğer taraftan Reyyan'ın konakta yaşayacak olması Gönül için bardağı taşıran son damla olup bıçakla kendini öldürme hamlesinde bulunmasının ardından Hercai 6.bölüm fragmanı bekleniyor. Başta Miran olmak üzere Arslanbeyler'in yaptıklarının bedelini ödetmek için ant içen Yaren ise Fırat'tan Miran ile Gönül'ün evli olduğunu gerçeğini öğrenmesinin akabinde Hercai 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaren'ın duyduğu akıl almaz gerçeği Zehra'nın son anda öğrenmesiyle birlikte soluğu Arslanbeyler'in konağında alıp Miran'a son derece ağır sözler sarf etmesinin sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

Hercai yapımında yer alan Serdar Özer isyan bayraklarını kaldırdı!

HERCAİ 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu Mia Yapım imzasıyla ATV ekranlarına taşınan Hercai 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HERCAİ 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Sonkan, Oya Unustası, Serhat Tulumluer, İlay Erkök, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu ve Tansu Taşanlar gibi isimlerin oluşturduğu Hercai 6.bölümüyle 19 Nisan Cuma tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hercai son bölümde;  Miran'ın, Reyyan'ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat'ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey' in tepkisi ne olacak? Miran'a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi? Biricik kızını Miran'ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor!

Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran'a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi? Kaybettiği her şey için Reyyan'ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey' e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren'in hedefi kim?

Reyyan'ın konağa gelmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor. Reyyan bu durumda zorda kalıyor. Zor zamanlar Reyyan'ı bekliyor. Diğer taraftan Gönül'ün de tepkisi merak konusu. Gönül, Reyyan'ın konağa gelişini nasıl karşılayacak? Yaren de başka planlar peşindedir bu sırada. Miran'a tehditler savuran Yaren'in hamlesi ne olacak?

hercai

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Miran reyhani seviyor ona asık
    Cevapla
  • gifjdk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir film ya
    Cevapla
  • Gönül Çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    yalvarırım bitmesin
    Cevapla
  • Reyyan beliktay 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen bitmesin
    Cevapla
  • yagmur 4 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen final olmasin :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR