Neslihan Yeldan'ın yankı uyandıran yerel seçim tweeti! İstanbullu Gelin...

İstanbullu Gelin dizi projesinde Senem rolünü üstlenen Neslihan Yeldan, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının nihayete ermemesi üzerine tepkisini ortaya koydu. Başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, sosyal medya platformu aracılığıyla neticelenmeyen seçim sonuçlarına yönelik sitem dolu ifadelerde bulunarak takipçileriyle paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2019 11:55 GÜNCELLEME 16.04.2019 11:56 MEDYA
Neslihan Yeldan'ın yankı uyandıran yerel seçim tweeti! İstanbullu Gelin...
Neslihan Yeldan'ın yankı uyandıran yerel seçim tweeti! İstanbullu Gelin...

Star TV ekranlarında her cuma akşamı izleyicisinin karşısına geçen İstanbullu Gelin isimli dizi projesinde Senem karakterini canlandıran Neslihan Yeldan, 31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçim sonuçlarının netlik kazanmaması üzerine tepkisini ortaya koydu. İstanbullu Gelin yapımında üstlendiği rolle beraber çok geniş kitleler tarafından tanınan bir isim haline gelen Neslihan Yeldan, sosyal mecra aracılığıyla kesinliğe kavuşmayan 31 Mart seçim sonuçlarına yönelik isyan yüklü sözlere yere vererek takipleriyle paylaştı. Neslihan Yeldan'ın bu paylaşımını gören kimi takipleri ise Twitter platformundan sarf ettiği ifadeler nedeniyle ünlü oyuncuyu yerden yere vurarak sert eleştirilerde bulundu.

 

 

İstanbullu Gelin oyuncu kadrosunda yer alan Neslihan Yeldan; "Bize sorulmayacak, kafalarına göre takılacaklarsa bundan sonra seçim meçim yapmayalım madem. İstanbul haftalardır sayılamadı, dünya halimize gülüyor artık. Soğanın kilosu 10 TL. İyi günler." Şeklinde ifadelere yer verdi.

NESLİHAN YELDAN KİMDİR?

 

 

Neslihan Yeldan, 1969 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayarak mezun olan Neslihan Yeldan, oyunculuk alanındaki tecrübesini ilk defa 1993 tarihinde yayınlanan Yaz Evi isimli dizi projesiyle yaşamıştır. Dormen Tiyatrosu ve Beşiktaş, Beşiktaş Kültür Merkezi ve Kent oyucuları topluluklarında görevini icra eden Neslihan Yeldan, Bir Demet Tiyatro ile adını büyük ölçüde duyurmayı başarmıştır. Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden İstanbullu Gelin dizi projesinde başrol üstlenerek Senem karakterine hayat vermektedir.

neslihan yeldan istanbullu gelin

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • u mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu müsveddelerine de ne oluyorki çoğunluğu hep böyle solu destekliyor.Bu demektir ki halktan kopuklar,yani sevgileri sahte.Vatanı müdafaa söz konusu olsa soluğu yurt dışında alırlar.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    dizilerde oynayanlar kendilerini otorite zannetmeye başladı..taninmak icin ya muslumanlara laf soyluyorlar yada reise ama taninacaklarina nefretimizi kazaniyorlar
    Cevapla
  • ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    abla soğanı nerden alıyon amerikadan mı?
    Cevapla
  • iğneli_Yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    sen nerde yaşıyorsun uzaydamı
    Cevapla
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu da soğanci sanatci değil.Dünya güler tabi .Ahırdaki inekleri bile secmen yazarsaniz dünya tabi güler
    Cevapla
  • hasibe şahbaz 4 yıl önce Şikayet Et
    çok komik yorumun sonuna soğanı da eklemiş ya yanlız eksi fiyat o ama kafa daha oralarda demekki bazılarının gül gül öldüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR