Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm 2.fragmanı: Fekeli yürekleri ağza getiriyor!

Bir Zamanlar Çukurova 29.son bölümde; Yılmaz, Müjgan'ın yeniden kalbini kazanıp hatasını telafi ettirmeyi başarsa da Züleyha'nın hayaliyle yaşamaktan da kendini alamadı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Duygularına söz geçiremeyen Demir, Züleyha'yı kaldığı hastaneden bir hışımla çıkardı. Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2019 10:54 GÜNCELLEME 25.04.2019 10:55 MEDYA
Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm 2.fragmanı: Fekeli yürekleri ağza getiriyor!
Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm 2.fragmanı: Fekeli yürekleri ağza getiriyor!

ATV ekranlarında 18 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 29.son bölümde; Züleyha'nın şimdiye kadar kendisinden gizlediği çarpıcı gerçekleri tek tek anlattığı mektuptan bir haber yaşayan Yılmaz, hatalı davranışlarda bulunduğu Müjgan'ın kendisini affedip tekrardan ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeleri için uğraş gösterdi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz, her ne kadar gitmek üzere olan Müjgan'la aralarındaki buzları eritip birbirine eskisi gibi birbirine kenetlenmeye başlasalar da Züleyha'nın hayalinden ne yaparsa yapsın kurtulamayıp iki arada bir derede kaldı. Diğer taraftan nakledildiği akıl hastanesinde ağır bir süreçten geçen Züleyha, kendisine iğne vurmak üzere başına toplanan doktorlarla boğuşmaya çalıştığı esnada karşısında Demir'i görmesiyle birlikte derin bir nefes aldı. Annesi Hünkar'ın engellemelerine rağmen sevdiği kadının özlemiyle yerinde bir türlü duramayan Demir onun bu kuralını çiğneyerek Züleyha'yı cehennem hayatından kurtarırken, Züleyha ise onun bu davranışından ötürü kendisine minnettar kalmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm fragmanı bekleniyor. Züleyha'nın içindeki umutlar yeniden yeşermeye başlayıp sevdiği adamın mektubu okuyacağını ve hem kendisini hem de bebeği Adnan'ı kurtaracağı hayaliyle yanıp kavrulmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, artık gerçekleri hiçbir şekilde saklama gereği duymayan ve cesaret depolayan Züleyha, Demir'e bebeğinin babası kendisi olmadığını açıkça yüzüne vururken, Fekeli ve Hünkar arasındaki duygusal ilişkinin her geçen gün iyiden iyiye çoğalmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler... 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarının olmazsa olmaz yapımlarından biri haline gelen Bir Zamanlar Çukurova 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 30.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 30.bölümü ile 25 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Çukurova'da büyük karar zamanı! Demir Yaman, ataları gibi bu toprakları mı koruyacak, yoksa aşkı uğruna her şeyin dağılıp gitmesine müsaade mi edecek? Akıl hastanesinin koridorlarında çığlık çığlığa Züleyha'yı arayan Demir Yaman, "Çok kötü günler bekliyor bizi, keşke zamanı geri alabilsem" diyen annesi Hünkar'ı karşısına mı alacak? Gözü, aşkı Züleyha'dan başka bir şey görmeyen Demir, "Adnan senin oğlun değil" yakarışları karşısında ne yapacak? "Zaferinizin tadını çıkarın" diyen Züleyha, Hünkar'ı saf dışı bırakmak için neler planlıyor?

Müjgan'ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz'ı kemiren soru işaretleri cevap bulacak mı? Züleyha'nın, Yılmaz'a her şeyi anlattığı mektubu ilk açan kim olacak? Tüm bunlar olurken Gaffur Seher'le daha da yakınlaşıyor. Öyle ki bu artık tehlikeli bir hal almaya başlıyor. Konakta olup biten her şeyden haberi olan Saniye, bu duruma nasıl tepki verecek? Fekeli'ye kimin ateş açtığı gerçeği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Artık neredeyse düzenli olarak görüşmeye başlayan eski aşıklar Fekeli ve Hünkar'ın asıl çabası Çukurova'da huzuru sağlamaktı. Görüşmelerinin sıklaşması eski aşıkları nasıl bir yola doğru sürüklüyor?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR