Avlu 40.bölüm 2.fragmanı: Zerrin tehlikesi koğuşun dört tarafını sardı!

Avlu 39.son bölümde; Zerrin, Nihal'i kendi elleriyle öldürdüğünün özellikle altını çizerek Yiğit ve Oktay için de öldürme emri veren kişinin yine kendisi olduğunu Murat'a itiraf etti. Avlu son bölümde; Murat, Zerrin'in arkasından iş çevirmenin bedelini canıyla öderken, Melis ise Zerrin'in hazırladığı akıl almaz tuzağı öğrendi. Avlu 40.bölüm fragmanı geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2019 22:52 GÜNCELLEME 02.05.2019 22:52 MEDYA
Avlu 40.bölüm 2.fragmanı: Zerrin tehlikesi koğuşun dört tarafını sardı!
Avlu 40.bölüm 2.fragmanı: Zerrin tehlikesi koğuşun dört tarafını sardı!

Star TV ekranlarında 25 Nisan Perşembe tarihinde yayınlanan Avlu 39.son bölümde; Zerrin, Murat'ın aslında kendisinden hoşlanmadığını, hatta onunla birlikteyken midesinin kaldırmadığını ve tiksindiği itirafını gizlice duymasıyla birlikte ağır bir psikolojik travma geçirdi. Avlu son bölümde; Zerrin, her şeyin gerçek olduğunu zannederken Murat'ın kendisini kandırdığını öğrenmesiyle birlikte tamamen kontrolden çıkıp daha hiçbir şeyin bitmediğin vurgulayarak intikam yeminleri savurdu. Yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmek üzere Murat'ı evine davet eden Zerrin akıllara durgunluk veren kumpasını devreye geçirerek onu zehirlerken, ölümle boğuştuğu esnada Nihal'in canına kendi elleriyle kıydığının itirafını gerçekleştirdi. Diğer taraftan son nefesini vermeden önce  Murat'a darbe üstüne darbe indirmeye ant içen Zerrin, hızını alamayarak Yiğit ve Oktay için de öldürme emri veren kişinin kendi olduğunu açıklamasının ardından Avlu 40.bölüm fragmanı bekleniyor. Avlu 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zerrin'in kurduğu büyük kumpası öğrenen Melis, bu bilgiyi vakit kaybetmeden Azra ve Deniz'le de paylaşırken aynı zamanda Nihal'in yaşamını yitirmesine sebebiyet veren kişinin de Zerrin olduğu bilgisine ulaşmalarının akabinde Avlu 40.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 40.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 40.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 40.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 40.bölümü ile 2 Mayıs Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Azra ve Deniz, Zerrin’in korkunç planı ile ilgili bir gerçeği daha öğrenir. Fakat bu bilginin beraberinde getireceği felaketten kimsenin haberi yoktur... Öte yanda Melis’in umutsuzluğa yüz tutmuş bekleyişi hala devam etmektedir. Deniz ise geçmişine tutunmak ya da geçmişinin üstünü örtmek arasında gidip gelmektedir...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR