Kardeş Çocukları 14.bölüm 2.fragmanında Cemal'den kan donduran girişim!

Kardeş Çocukları 13.son bölümde; Yıldırım, uzun yıllar sonra ilk kez Umay'ın karnında kendi bebeğini taşıdığı gerçeğiyle yüzleşerek onu doğurup doğurmadığının peşine düştü. Kardeş Çocukları son bölümde; Cemal, Yıldırım'ın canına kıymak adına harekete geçerken Ümran da bunu engelleyebilmek için kolları sıvadı. Kardeş Çocukları 14.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2019 15:12 GÜNCELLEME 05.05.2019 15:12 MEDYA
Kardeş Çocukları 14.bölüm 2.fragmanında Cemal'den kan donduran girişim!
Kardeş Çocukları 14.bölüm 2.fragmanında Cemal'den kan donduran girişim!

Star TV ekranlarında 28 Nisan Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 13.son bölümde; Yıldırım, yıllar önce geri dönüşü olmayan bir hata işleyip Umay'la olan ilişkisinden bir bebeğinin olduğunu öğrenir öğrenmez gizli kalan gerçeklerin peşine düşerek soluğu onun yanında aldı. Kardeş Çocukları son bölümde; Geçmişte kendi bebeğini karnında taşıdığı Umay'ın doğurup doğurmadığına yönelik sorguya çekerken, onun yaralayıcı cevabı karşısında kalbine bir hançer ok gibi saplandı. Diğer taraftan Ümran ise babalık hakkını elinden aldıklarını düşündüğü Yıldırım için büyük bir vicdan azabı çekerken, Umay da içinden çıkılamaz durumu kendi lehine çevirerek bebeği dünyaya getirmesine engel olan kişinin aslında Ümran olduğunu açıkladı. Bununla birlikte Cemal ise Yıldırım'ı gözüne kestirerek onu ortadan tamamen kaldırmak için asla kurtulamayacağı hain planlar hazırlarken, korkunç gerçeğin farkında olan Ümran da Yıldırım'ın hayatını kurtarmak için akla karayı seçmesinin ardından Kardeş Çocukları 14.bölüm fragmanı bekleniyor. Umay'ın eline yeniden bir koz geçerek Reşat'ın Cansel'le yakınlaştığı görüntülere ulaşıp eşine karşı ipleri yeniden eline alırken, evliliğinin kontrolünün de artık tekrar kendisinde olmasıyla birlikte zafer naraları atmasının akabinde Kardeş Çocukları 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 14.bölümüyle 5 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Yıldırım, öğrendiği gerçekle alt üst olurken, Ümran ve Umay’ı sert bir yüzleşme beklemektedir. Yıldırım’ın öğrendiklerine tamamen hazırlıksız yakalanan Ümran, Umay’ın şok hamlesiyle kendini yeni bir fırtınanın ortasında bulur. Umay’ın hamlesi, Yıldırım ve Ümran arasındaki dengeleri değiştirirken, Yıldırım Hayat’ın hedefindedir.

Diğer yanda, Reşat ve Cansel’in görüntüleri Umay’ın eline evliliğini yönetme gücü verir. Her zamankinden daha güçlü olan Umay, Reşat’ın ipini çekmek üzeredir. Yaşananlar iki anne arasındaki Hayat savaşını kızıştırırken, Yıldırım ise her ikisini de köşeye sıkıştıran gerçeklerin peşine düşer. Cemal’in Yıldırım için giderek daha büyük bir tehdit haline gelmesi Ümran’ı hayatının en zor kararlarından birini almaya iterken, Hayal’in doğum günü herkes için büyük sürprizlere gebedir.

YORUMLAR 2
  • handan dikici 4 yıl önce Şikayet Et
    umay hanım senin asıl çocuğun hayatdır hayaldir iki tane kızın var
    Cevapla
  • pelda 4 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR