İstanbullu Gelin 84.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde çiçekler açan sihirli cümle!

İstanbullu Gelin 83.son bölümde; Alevlerin arasından çıkarılarak acilen hastaneye sevk edilen Nazif'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, Esma da duyduklarının etkisiyle büyük bir travma geçirdi. İstanbullu Gelin son bölümde; Adem'in baltayı taşa vurması sonucunda sabrı tükenen Güneş evi terk ederek kayıplara karıştı. İstanbullu Gelin 84.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2019 12:32 GÜNCELLEME 10.05.2019 12:32 MEDYA
İstanbullu Gelin 84.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde çiçekler açan sihirli cümle!
İstanbullu Gelin 84.bölüm 2.fragmanı: Gönlünde çiçekler açan sihirli cümle!

Star TV ekranlarında 3 Mayıs Cuma tarihinde yayınlanan İstanbullu Gelin 83.son bölümde; Boranlar, Nazif'in kilitlendiği odanın tutuşarak alev alev yandığı haberini öğrenmesi ve Esma'nın bu durum karşısında yaşadığı psikolojik travmaya tanıklık etmeleriyle büyük bir imtihandan geçtiler. İstanbullu Gelin son bölümde; Esma, tarifi mümkün olmayan bir pişmanlık ve vicdan azabı duygusuyla Nazif'in başına gelenlerden yalnızca kendini sorumlu tutarken, üzerindeki bu yükü daha fazla taşıyamayarak kendini kaybetti. Her ne kadar ilk etapta durumu ağır olsa da yoğun bakıma kaldırıldıktan sonraki süreçte neyse ki korkulan bir durum olmayarak eski sağlığına kavuşmasına bile mutlu olamayan Esma'nın yüreğindeki huzursuzluk kaldığı yerden devam etmektedir. Diğer taraftan Adem'in halen Dilara ve Mert'in ağzının tadını kaçıracak davranışlarda bulunduğunu gören Güneş'in eşyalarını toplayıp eve terk ederek izini kaybettirmesinin ardından İstanbullu Gelin 84.bölüm fragmanı bekleniyor. Güneş'in bundan böyle kendisiyle ilişkisine son vererek evden ayrılması sonucunda onu her yerde köşe bucak Adem'in yaşadığı sorunları Dilara'ya anlatarak dertleşmelerinin akabinde İstanbullu Gelin 84.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

İSTANBULLU GELİN 84.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarında üç sezondur ekran serüvenini hız kesmeden sürdüren İstanbullu Gelin 84.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

İSTANBULLU GELİN 84.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin gibi sevilen oyuncuların üstlendiği İstanbullu Gelin 84.bölümüyle 10 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İstanbullu Gelin son bölümde; Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir. Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR