Kardeş Çocukları 15.bölüm 2.fragmanında kaderleri yeni baştan yazılacak!

Kardeş Çocukları 14.son bölümde; Hayat'ı her türlü doğabilecek tehlikeden uzak tutup kılına bile zarar gelmemesini isteyen Ümran, bu uğurda kendi canını hiçe sayarak Cemal'den şiddet görüp tanınmaz hale dönüştü. Kardeş Çocukları son bölümde; Reşat, Umay'ın işini kesinkes bitirip tüm ipleri eline alabilmek için daha da ileri giderek Yıldırım'dan destek ve öneri almaya çalıştı. Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2019 18:39 GÜNCELLEME 12.05.2019 18:39 MEDYA
Kardeş Çocukları 15.bölüm 2.fragmanında kaderleri yeni baştan yazılacak!
Kardeş Çocukları 15.bölüm 2.fragmanında kaderleri yeni baştan yazılacak!

Star TV ekranlarında 5 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Kardeş Çocukları 14.son bölümde; Umay ve Yıldırım'ın birlikte çekilmiş görüntülerinin magazin basınına sızdırıp ihanet ettikleri iddiasının öne sürülmesi Karay'ların gündemine pimi çekilmiş bomba gibi oturdu. Kardeş Çocukları son bölümde; Reşat, eşinin haberlerde aldatan kadın olarak lanse edilmesi üzerine olayın etkisinden uzun bir süre çıkamasa da bir an evvel onu hayatından tamamen silip atmak adına gerekirse tüm sınırları zorlayacağının sinyallerini verdi. Bundan böle Umay'la en ufak bir bağlantısının kalmaması için hiç beklenmedik bir davranışta bulunarak Yıldırım'ın karşısına geçip ''Bu kadından kurtulmam için ne bilmem gerekiyorsa söyle bana!'' ifadelerine yer vererek bu konuda destek almak için kendisine yalvardı. Diğer taraftan Ümran, kızı Hayat'ın tehlike ve riskten olabildiğince uzakta konforlu bir yaşam sürmesi için kendi canını ortaya atarak Cemal'in uyguladığı işkenceye gıkını bile çıkarmadan maruz kalmasının ardından Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı bekleniyor. Volkan'ın veda mektubunu okuyan Hayat, sevdiği adamın terk edip gitmesiyle büyük bir yıkım yaşarken, şiddet gören annesinin içler acısını halini görüp yüreğini tarifi mümkün bir üzüntü kaplamasının akabinde Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cemal'in etrafına verebileceği olası zararların önüne geçmek isteyen Ümran'ın ona hazırladığı tuzağın kurbanı olup bu kez namlunun ucunda kardeşi Umay'ın olmasının sahne olduğu diziye dair gelişmeler...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı Gold Film imzasıyla Star TV ekranlarına taşınan Kardeş Çocukları 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Mehmet Aslantuğ, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban gibi isimlerin üstlendiği Kardeş Çocukları 15.bölümüyle 12 Mayıs Pazar tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kardeş Çocukları son bölümde; Umay ve Yıldırım’ın görüntüleri, Karay’ların üzerinde patlayan bir bombaya dönüşürken, Ümran Cemal’in yanında hayatının en uzun gecesini yaşar. Hayal ve Hayat, Volkan’ın vedasının şokunu yaşarken kendilerini bir anda evde kopan kıyametin ortasında bulur. Bütün gece annesinden haber alamayan Hayat, Ümran’ı bulduğunda ise yeni bir kabusa uyanır. 

Umay, patlak veren krizi kendi yöntemleriyle fırsata çevirerek yönetirken, Yıldırım prestijinin değil, kendisinden saklanan gerçeklerin peşindedir ve doğmamış bebeğinin toprağını bulmaya razıyken eline geçen ipucunun peşine düşer. Yıldırım’ın attığı adım onu bir anda büyük gerçekle yüz yüze bırakırken, Cemal ve Umay arasında yaşadığı esaretten yorgun düşen Ümran ise bu kez yaşadıklarına boyun eğmemeye kararlıdır. Cemal’i durdurmayı kafasına koyan Ümran’ın tehlikeli oyunu iki kız kardeşi can pazarına sürükler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR