Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı: Dünyanın kaç kucak olduğunu gösteriyor!

Zalim İstanbul 6.son bölümde; Agah, oğlu Cenk'in Nedim'e silah doğrultup canına kıyma girişiminde bulunduğunu öğrenmesiyle beyninden vurulmuşa dönerek aralarında çetin geçen bir hesaplaşma yaşandı. Zalim İstanbul son bölümde; Yaşadıklarının ağırlığı altında ezilen Cenk ise başına silah dayayarak kendi hayatına son verme hamlesinde bulundu. Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2019 23:41 GÜNCELLEME 13.05.2019 23:41 MEDYA
Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı: Dünyanın kaç kucak olduğunu gösteriyor!
Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı: Dünyanın kaç kucak olduğunu gösteriyor!

Kanal D ekranlarında 6 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Zalim İstanbul 6.son bölümde; Cenk, sekiz yaşındayken kuzenini elleriyle camdan aşağı atmasıyla yaşadığı psikolojik travmayı üzerinden atamayıp kendini canavar ilan ederken Cemre ise onun taşıdığı ağır yükü üzerinden alabilmek için etkili bir konuşma gerçekleştirdi. Zalim İstanbul son bölümde; Cenk'in yatalak kuzeninin namlunun ucunda bıraktığı video kaydını gözleriyle gören Agah öfke patlaması yaşayarak ''Annem haklı, ikimizden biri ölene kadar bitmeyecek!'' sözlerini sarf eden öz oğlu Cenk ve onun böyle bir hataya sürüklenmesine neden olan Şeniz'e hesap sordu. Agah, yaşadığı sinir harbinin etkisinden çıkamayarak kendi oğlunu silah dayarken ''Senin gibi bir oğlum yok!'' diyerek son noktayı koymasının ardından Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı bekleniyor. Cemre, Cenk'in o anda sarhoş olması ve annesinin sözlerinin etkisinde kalmasıyla kuzenine silah çektiği yalanını Agah'a söylemek durumunda kalıp onu topun ağzından almasının  akabinde Kardeş Çocukları 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ZALİM İSTANBUL 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, yapımcılığını ise Şükrü Avşar'ın üstlendiği Avşar Film imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

ZALİM İSTANBUL 7.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı, genel sanat yönetmenliğini Naz Erayda ve görüntü yönetmenliğini Volkan Aslan'ın üstlendiği Zalim İstanbul 7.bölümüyle 12 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zalim İstanbul son bölümde; Cenk, Şeniz'in sözleri üzerine Nedim'in odasına girer. Kasadan aldığı silahı ona doğrultur. Amacı onu vurup yaşadığı psikolojik bunalımı ortadan kaldırmaktır. Fakat, odada başka birisi daha vardır: Cemre... Cemre, gördüğü manzara karşısında şok olur. Uzun süredir Cenk ile Nedim arasında bir şeylerin olduğunun farkındadır. Ona engel olur.

Agah, Cenk'in silah çekerek Nedim'i öldürmeye teşebbüs ettiğini öğrenir. Aynı silahla oğlu Cenk'in karşısına dikilir. Köşkteki herkesin önünde ona ağır laflar söyleyerek silahını doğrultur. Herkes bu olaydan dolayı çok şaşkındır. İlk kez Agah'ın oğlu ile olan çatışmasına şahit olmuşlardır.

Şeniz, ortalığın karışmasından sonra bir hamle yapar. Durumun kötü sonuçlarını üstünden atabilmek için Ceren'i kullanır. Onun hamile olduğunu öğrenir. Cenk'in yaptığı son hareketten sonra kendisini sırtından bıçakladığını düşünür. Bu yüzden Ceren'e, hamileliği konusunda onu desteklediğini söyler. Ceren şaşkın bir mutluluk yaşar...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR