Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar'dan tam not aldı! O yaklaşım sonrası...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, İstanbul’daki seçimler hakkında iptal kararı verilmesi sonrasında sosyal mecra üzerinden AK Partili Ali İhsan Yavuz’un taklidini yaptığı gönderiyi paylaştı. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’dan Şahan Gökbakar’ın kendisini taklit ettiği gönderiye espritüel bir dille cevap vererek aralarında keyifli ve eğlenceli bir diyalog yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2019 14:29 GÜNCELLEME 11.05.2019 14:30 MEDYA
Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar'dan tam not aldı! O yaklaşım sonrası...
Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar'dan tam not aldı! O yaklaşım sonrası...

YSK (Yüksek Seçim Kurulu)'nın İstanbul'da yapılan seçimlerin bir kez daha tekrar edilmesi açıklamasıyla sanat camiasından kimi isim bu kararı eleştirirken, ünlü komedyen Şahan Gökbakar da tepkisini komik bir yaklaşımla ifade etti. Ünlü kişiler tarafından sosyal medya platformu aracılığıyla yapılan sert ve ağır eleştirilerin aksine kendine özgü bir bakış açısıyla dile getiren Şahan Gökbakar'ın AK Partili Ali İhsan Yavuz'u taklit ettiği gönderi takipçilerini gülmekten kırıp geçirdi.

 

 

Kenan Sofuoğlu'dan zehir zemberek sözler! Sanatçılara tepkisi ağır oldu

Şahan Gökbakar'ın sosyal mecra üzerinden yayınlandığı bu paylaşımı çok kısa bir süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni topladı. Şahan Gökbakar tarafından yayınlanan taklit videosunu gören AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan ise yanıt gecikmedi. Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar’ın kendisini taklit ettiği video karşısında espritüel bir dille cevap vermesi üzerine aralarında keyifli ve eğlenceli bir diyalog yaşanması da gözlerden kaçmadı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı, Gökhan Özoğuz'u topa tuttu! Eleştiri bombardımanı...

Ali İhsan Yavuz, Twitter'dan gönderi paylaşarak; "Şahan Gökbakar'ın taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabi" şeklinde ifadelere yer verdi.

Şahan Gökbakar da Ali İhsan Yavuz'a yine Twitter aracılığıyla cevap vererek, "Dietimde şu sıralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan bey. Neyse dietimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın en onemlisi o. Espiriye açik bir siyasetçi olmanızı" sözlerinde bulunarak alkış emojisiyle kendisini takdir etti.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    şahan gözümden düştün kardeş artık yoksun yazık ne umarsınız beşitaşta koserinmi var yoksa gösterinmi var onoun içinmi
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları seyredip te gülen ya da bir şey öğrenen var mı .Küfür argo = büyük sanatçı
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın size bir halk düşmanı daha ivedikmisin nesin hiç komik değilsin olamadında zaten.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Babam evde bununlar her çıktığında tv de kanal değiştirtirdi. Evlatlar Suratında meymenet olmayan. Konuşmasında yetersiz kalıp avret yerinden destek alanın adamlığı olmaz derdi. Gerçekten Büyüklere kulak vermek lazım bunlara neden zibidi dediklerine şimdikilerin de antel dantel modern dediklerine
    Cevapla
  • Mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Umamoglunu da yap
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR