Alişan'dan CHP safında olanlara soğuk duş etkisi! Hepsi radarına girdi...

Sanatçı Alişan, sosyal platformda CHP'yi destek yağmuruna tutan ünlü isimlere adeta meydan okuyarak sosyal medyayı sallayan seçim paylaşımına imza attı. Alişan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içerisinde yer aldığı gönderiyi yayınlayıp CHP'nin sloganına karşılık hemen üstüne, ''Her şey DAHA güzel olacak!'' notunu düşmesi gündeme bomba gibi düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2019 13:13 GÜNCELLEME 16.05.2019 13:28 MEDYA
Alişan'dan CHP safında olanlara soğuk duş etkisi! Hepsi radarına girdi...
Alişan'dan CHP safında olanlara soğuk duş etkisi! Hepsi radarına girdi...

Sanat dünyasındaki birçok ünlü kişilerin İstanbul'daki seçimlerin yinelenmesi kararıyla beraber Ekrem İmamoğlu'nun destekleyen paylaşımlarda bulunmaya ve CHP'nin sloganını yayınlamaya devam ederken sanatçı Alişan da büyük ses getiren bir hamlede bulundu. Alişan, sosyal platform aracılığıyla şahsi hesabından Cumhurbaşkanı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın içerisinde olduğu nostaljik tramvay seyir halindeyken vatandaşın ''Her şey daha güzel olacak!'' sloganını dile getirdiği paylaşımı takipçilerine sundu. Hemen ardından CHP'nin bu sloganını değiştirerek ''Her şey DAHA güzel olacak!'' yanıtını verdiği anı kaydedip yayınlamasıyla geniş bir kesimin takdirini ve beğenisini kazandı. 

 

Kadın dizisinde ağzı bir karış açık bırakan olay! Herkesi hayrete düşürdü

her şey daha güzel olacak

 

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan nostaljik tramvaydayken bir kadının kendisine ‘’Her şey çok güzel olacak!’’ şeklindeki sözüne ithafen ‘’Daha güzel olacak!’’ ifadesine yer vermesi gündemin merkezine yerleşti.

Kimi kesim Ekrem İmamoğlu'nun sloganıyla desteğini paylaşırken, Binali Yıldırım'ı destekçisi olanlar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dile getirdiği ‘’Daha güzel olacak’’ sloganına yer vermeye başladı. Bunun üzerine sanatçı Alişan da, Instagram üzerinden bulunduğu paylaşımla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Binali Yıldırım’a desteğini gösterdi.

alişan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • Ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş ne işiniz var sizin siyasetle siz sanatçılar tarafsız olmalısınız çünkü topluma mal olmuş kişilersiniz. Seçim zamanı gider oyunuzu kullanırsınız o kadar. Öyle değil mi?
    Cevapla
  • Vdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Alisan sende kocaman bir yürek var
    Cevapla
  • İLK 500 4 yıl önce Şikayet Et
    Alişan ı tebrikler ediyorum .diğer sanatçılardanda destekleri bekliyoruz.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yandaş slogan paylasirsan Sanatçı sin, Muhalif olursan sanatçı musfeddesi oluyorsun. Nasıl bir özgür, demokratik ülkede yaşıyoruz görün.
    Cevapla
  • canan 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey İslam hakim olunca en güzel olacak.İnşallah biz de o günü ölmeden görürüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR