İbrahim Tatlıses'den Ekrem İmamoğlu çıkışı! "İftiracılar..."

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses sosyal medyada hakkında çıkan haberlere cevap verdi. "Ekrem İmamoğlu kazanırsa İstanbul beni kaybeder" dediği öne sürülen İbrahim Tatlıses iftara atanları sert bir dille eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2019 14:16 GÜNCELLEME 24.05.2019 14:18 MEDYA
İbrahim Tatlıses'den Ekrem İmamoğlu çıkışı! "İftiracılar..."
İbrahim Tatlıses'den Ekrem İmamoğlu çıkışı! "İftiracılar..."

Son dönemde sosyal medyada Ekrem İmamoğlu hakkında provoke edici iddialarda bulunan kullanıcıların hedefinde bu seferde İbrahim Tatlıses vardı. İbrahim Tatlıses, "Ekrem İmamoğlu kazanırsa İstanbul beni kaybeder" dediği yönündeki iddialara Instagram hesabından cevap vererek yalanladı.

 

 

"ALLAH MÜBAREK GÜNDE İFTİRACI İNSANLARDAN BİZİ KORUSUN"

 

 

Ortaya atılan bu iddialar hakkında uzunca bir süre sessizliğini koruyan İbrahim Tatlıses, bugün yayınladığı "Hayırlı Cumalar" mesajında konuya açıklık getirdi. AK Partiye olan yakınlığıyla tanınan Tatlıses paylaşımında şunları söyledi: "Siyasi görüşüm bellidir ama hiç bir zaman "İstanbul beni kaybeder" diye bir açıklamam olmadı! Ne İstanbul beni kaybeder, ne ben İstanbul'u kaybederim. Allah bu mübarek günde iftiracı, fitneci, fırsatçı, birliğimize ve dirliğimize göz koyan insanlardan bizi korusun hayırlı cumalar…"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR