Seda Sayan, onu da çok farklı birine dönüştürdü! Hedefteki isim...

Eser Yenenler-Berfu Yıldırım ikilisinin gerekleştirdiği görkemli düğünün davetli listesinde yer alan Seda Sayan, Acun Ilıcalı ile beraber çekildiği fotoğrafa eklediği efektin dozunu artırınca olanlar oldu. Ünlü sanatçı Seda Sayan, son zamanlarda pek çok fotoğrafında olduğu gibi Acun Ilıcalı'yla birlikte olan fotoğrafında da photoshop uygulamasından bol miktarda yararlanması sonucunda sosyal medyanın diline düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2019 10:14 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:14 MEDYA
Seda Sayan, onu da çok farklı birine dönüştürdü! Hedefteki isim...
Seda Sayan, onu da çok farklı birine dönüştürdü! Hedefteki isim...

Son dönemlerde sosyal platformda yayınlandığı fotoğraflarda ziyadesiyle photoshop kullanan Seda Sayan, Eser Yenenler ve Berfu Yıldırım'ın davetli listesinde bulunduğu düğün organizasyonunda da büyük ses getirdi. Kişisel sosyal medya hesabı olan Instagram'da gün geçtikçe hatrı sayılır bir kitleye erişen ve devamlı olarak makyaj efektini içerisinde barındıran fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Seda Sayan, Eser Yenenler-Berfu Yıldırım ikilisinin düğününde Acun Ilıcalı ile beraber çekildiği fotoğrafta da uygyladığı photoshopun dozunu fazla abartması sonucunda sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

 

 

Demet Akalın herkesi ters köşe yaptı! Siyasete dair radikal karar aldı

Seda Sayan'ın kullandığı efekt sonucunda Acun Ilıcalı'nın yüz ve diş renginin bambaşka bir hale dönüşmesi ve benlerinin dahi tamamının ortadan yok olması üzerine görenler gözlerine inanamadı. Neredeyse ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'yı yararlandığı photoshopla tanınmaz hale çeviren Seda Sayan magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

 

Acun Ilıcalı espritüel kimliğini konuşturdu! Bu kez kendisini hedef aldı

makyaj efekti photoshop

İşte, sosyal medya kullanıcıları tarafından şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'a gelen yorumlardan bazıları...

seda sayan acun ılıcalı

YORUMLAR 1
  • Ferik 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman olmadığınız birisi gibi davranmayın ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR