Oyuncu Oktay Kaynarca, kimsenin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesiyle hayranlarının dilinden düşürmediği bir Oktay Kaynarca, reklam sektörünün de aranan bir ismi haline geldi. Kendisine peş peşe iki reklam teklifi birden gelen Oktay Kaynarca, 8 milyon TL'lik servet değerindeki reklam teklifini elinin tersiyle geri çevirerek çok yakın dostunun reklamının yüzü olmayı tercih etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2019 11:55 GÜNCELLEME 21.06.2019 11:55 MEDYA
Oyuncu Oktay Kaynarca, kimsenin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptı...
Oyuncu Oktay Kaynarca, kimsenin kolay kolay yapamayacağı şeyi yaptı...

Oktay Kaynarca, ATV'de ekrana taşınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesiyle senelerdir başarısını konuşturmaya devam ederken son dönemlerde reklam camiasının da rağbet ettiği bir isim olarak karşımıza çıkmaya başladı. Kendisine üst üste iki reklam teklifi gelen usta oyuncu Oktay Kaynarca, bir yatak firmasının kendisine reklam yüzü olması karşılığında sunduğu 8 milyon TL'lik servet değerindeki ücreti elinin tersiyle geri çevirdiğinin bilgisine ulaşıldı.

Zerrin Özer'e hayatının şokunu yaşatan Murat Akıncı kimdir? Ayrıntılar!

8 milyon TL’lik reklam teklifini reddeden Oktay Kaynarca, sahibi yakın dostu olan markanın reklam teklifini onayladı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Oktay Kaynarca’nın reklam yüzü olmayı istemediği marka da ona sunduğu rakamın yarı fiyatına Özcan Deniz’le 2 yıllık bir anlaşma imzalayarak el sıkıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman? Tarih kesinlik kazandı mı?

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

 

 

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 senesinde Malatya'da hayata gözlerini açtı.

Baba tarafından Malatya, anne tarafından ise Elazığlı olan Oktay Kaynarca, genç yaşta hem annesi hem de babası Almanya'da çalışmaları nedeniyle Üsküdar'da yaşayan anneannesinin yanında kaldı.

İlk defa "Suyun Öte Yanı" isimli sinema filmi projesinde baş rol üstlenen Oktay Kaynarca başarılı bir işe imza atıp adından söz ettirirken, 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi yapımında da Süleyman Çakır karakteriyle izleyici karşısına geçerek hafızalara kazınmıştır.

oktay kaynarca kimdir

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü 1991 senesinde tamamlayarak mezun olmasının ardından 1990-1997 tarihlerinde de pek çok kanalda yarışma&eğlence programlarının sunuculuğunu üstlendi.

Konservatuvar yıllarından TRT ekranlarında birkaç dizide oyunculuğunu sergileyen Oktay Kaynarca, kariyerinde ilk defa kez Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özak'ın "Duvarların Ötesi" isimli tiyatro oyunu projesinde kendini göstermiştir.

YORUMLAR 3
  • canım memleketim 4 yıl önce Şikayet Et
    muhakkak bir nedeni vardır. arkadasi daha cok vermistir
    Cevapla
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam paraya doymuş ne diyon sen sülüman
    Cevapla
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin hersey para deyil oktay abi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR