Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan oyunculuğu bırakıyor mu?

TRT 1 ekranlarında 5 sezon yayınlanan ve final yapan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan oyunculuğa ara mı verecek? Başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Engin Altan Düzyatan Diriliş Osman'da yer alacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2019 16:03 GÜNCELLEME 05.07.2019 16:04 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan oyunculuğu bırakıyor mu?
Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Engin Altan oyunculuğu bırakıyor mu?

Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, bu sezon diziye veda etti. Düzyatan, geçtiğimiz haftalarda arkadaşlarıyla bir mekan çıkışı görüntülendi. Düzyatan, "Yapımcı olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna cevap verdi. Ertuğrul Bey karakteriyle milyonlarca kişinin sevgisini kazanan Engin Altan Düzyatan yeni işi kamera arkası olacak.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN OYUNCULUĞU BIRAKIYOR MU?

Engin Altan Düzyatan’ın kamera önünde kamera arkasına geçeceği iddiası ortaya atıldı.

 

 

Yapımcılığa soyunacağını dile getiren Düzyatan’ın, hobi olarak başladığı fotoğrafçılığa da ağırlık vermeyi planladığı öğrenildi.

Anlaşılan uzun yıllar Engin Altan Düzyatan’ı bir dizide izleme şansımız olmayacak.

Diriliş Osman

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALMAYACAK MI?

Diriliş Ertuğrul'un başrolü Engin Altan Düzyatan ve önümüzdeki sezon yayınlanacak olan Diriliş Osman'ın başrolü Burak Özçivit arasında kıskançlık krizi çıktı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yerel Seçimler'de vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanan iki yakışıklı isim, aynı okulda görüntülendi. Ancak Burak Özçivit'in, Engin Altan Düzyatan'ı okul koridorunda görmemezlikten geldiği iddia edildi. Özçivit, çıkan iddialara kısa bir yanıt verdi.

Özçivit, aralarında çıkan kıskançlık krizi iddiaları hakkında, “Engin kardeşim çok güzel ve başarılı bir iş yapmaktadır. Engin’i nerede görsem selam da veririm konuşurum da. Bizim aramızda böyle şeyler olmaz” demekle yetindi.

Diriliş Ertuğrul'da yıldızını parlatan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde Özçivit hakkında "Burak kardeşim de rolün hakkını verecektir". ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Serrkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olurdu Engin Altan gitmeseydi diziden
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyet de bu işin içinde olsun, sigara içene memurluk verilmesin, içenlerin hem devlette ve çalıştığı kuruma hem de kendine verdiği zararı yine bu millete yüklediği için her ay kendinden bin lira kesilmeli alınmalıdır,
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz makyaj yardımıyla gençleştirilerek osman bey olarak filime devam edebilir baba oğula benzer çünkü
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dahada seyretmeceğim çünkü Burak gibi biri Osman ı çanladırmamalıydı.hele yurt dışında para için bayanların yemeğine katılmasıyla iyice soğudum.helal haram kalmamış
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizide ki bütün oyuncular ahlak abidesi zaten. Birileri de gezi de başı çekiyordu ama sevmiştiniz.
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    yav şu burağı bu role hiç yakıştıramıyorum engin altan gibi bi oyuncu olsaydı daha iyi olurdu burak bebek suratlı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR