Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit AVM'de mahsur kaldı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde başrol olarak kadroda yer alacak Burak Özçivit, Beyrut’ta bir AVM'de mahsur kaldı. Özellikle Ortadoğu'daki hayran kitlesi her geçen gün artan Burak Özçivit Beyrut’ta yoğun ilgi gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2019 09:37 GÜNCELLEME 06.07.2019 09:40 MEDYA
Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit AVM'de mahsur kaldı!
Diriliş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit AVM'de mahsur kaldı!

Burak Özçivit iş gezisi için gittiği Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gitti. Romanya ve Kazakistan'dan sonra Lübnan'da da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bir AVM'deki basın toplantısına katılan Burak Özçivit korku dolu anlar yaşadı.

 

 

BURAK ÖZÇİVİT İÇİN 15 BİN KİŞİ AVM'YE AKIN ETTİ

 

 

Burak Özçivit için 15 binden fazla kişi AVM'ye gidince izdiham yaşandı. Özçivit, hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı garaj kapısından alındı. Ancak burada da mahsur kaldı. 100 koruma eşliğinde bir mağazanın deposuna alındı. Fakat bu da yetmeyince askerler çağrıldı. Kalabalık dağılmayınca olaya Lübnan askeri müdahale etmek zorunda kaldı. Yakışıklı oyuncu, askerler eşliğinde AVM'den çıkarıldı.

KORUMA ÇEMBERİNE ALINDI

Önümüzdeki sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde başrol olarak kadroda yer alacak Burak Özçivit 100 koruma eşliğinde çıkarıldığı AVM'de korku dolu anlar yaşadı.

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Reis cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi Dirilişin yerini tutmaz hiç umudum yok valla :)) Büyük bütçeli bir Alparslan Malazgirt 1071 doğru karakterler ile olabilir sanırım...
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün övgüler teşekkürler öncelikle Allah'a cc mahsustur. Allah'ın cc sevdirdiği kişilerde buna laik olacağına inanıyorum inşaAllah. Rabbim cc şan şöhret yüzünden ayaklarımızı kaldırmasın, kensini unutturmasın inşaAllah. Hepimizi Allah'a cc muhtacız.
    Cevapla
  • Fehim çevik 4 yıl önce Şikayet Et
    Amenna öyledir Nitekim selefi salihinden zatlar buyurmuşlarki ŞÖHRET AFETTİR
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ulkeler neden gelismiyor sadece dizi baktiklarindan
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziler ikiye ayrilir ..Plastik olanlar Ve olmayanlar...Yorumunuz plastik olanlara gitsin...
    Cevapla
  • Saray 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlar dirilişi falan oynayacak ruhta insanlarmı ? Neden o dizilerin ruhunu yaşayan insanlar seçilmezde alakası olmayan ınsanlara bu filimler ruhsuz bir biçimde çektirilir . seyircinin bunu istemeye hakkı var .
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    kimler mesela o ruh ta? Burak Türkiyenin en kaliteli ve yakisikli oyuncularindan biridir bakmaya mecbur degilsin
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 4 yıl önce Şikayet Et
    Mılle-tı Lübnan Burak’ı degıl. Osmanlı sultanı Osman’ı görmek ıcın gelmıs.sankı .... Mehmet büyüğümüz ısınız zor Dırılıs Osman , cömert kadrosuyla Türk dızı tarıhının en kalıtelı tarıhı yapımı olmalı.. Duayla..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR