Erkenci Kuş kadrosuna yerleşen Başak Güroz gerçekte kimdir, biyografisi!

Yaz döneminde de aralık vermeden Star TV ekranında olacak Erkenci Kuş isimli dizi projesi oyuncu kadrosuna zenginlik kazandırmaya da devam ediyor. Bundan sonra Erkenci Kuş yapımında izleyici karşısına geçerek oyunculuğunu sergileyecek Başak Güroz kimdir? Son olarak rol üstlendiği Bizim Hikaye projesiyle tanınırlık kazanan Başak Güroz aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2019 11:50 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:50 MEDYA
Erkenci Kuş kadrosuna yerleşen Başak Güroz gerçekte kimdir, biyografisi!
Erkenci Kuş kadrosuna yerleşen Başak Güroz gerçekte kimdir, biyografisi!

Televizyon ekranlarındaki bütün dizilerden farklı bir karar uygulamaya gidip yoğun istek üzerine yaz sezonunda da Star TV ekranlarında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam eden Erkenci Kuş adlı dizi projesine taze kan getirildi. Son dönemlerde Erkenci Kuş yapımının olay örgüsünde kısır döngü yaşanması ve sürekli tekrara düşmesi gibi şikayetler almasının ardından son dönemlerde yıldızı parlayan Başak Güroz'un oyuncu kadrosuna eklendiği açıklandı. Senaryosuna artık farklı olaylar katıp izleyici kitlesinin merakını ve ilgisini canlı tutmak üzere Erkenci Kuş projesine dahil edilen sürpriz isim Başak Güroz kimdir? Fox TV'de geçtiğimiz haftalarda yayın hayatını noktalayan Bizim Hikaye dizisinde seyircinin yakından tanıma fırsatı yakaladığı ve şimdi de Erkenci Kuş dizisiyle yeniden kameralar önünde yer alacak Başak Güroz aslen nereli ve kaç yaşındadır?

 

 

Derin iz bırakan 15 Temmuz Mesajları resimli mana yüklü ilgi gören sözler!

Hasan Kaçan, Gökhan Özoğuz'u azarladı: 15 Temmuz gönderisini topa tuttu!

 

 

erkenci kuş oyuncu kadrosu başak güroz

ERKENCİ KUŞ OYUNCU KADROSUNA EKLENEN  BAŞAK GÜROZ KİMDİR?

Erkenci Kuş dizisine farklı bir soluk getirecek Başak Güroz, 1991 senesinde Antalya’da hayata gözlerini açmıştır.

Baba tarafından Bulgar, anne tarafından ise Antalya’lıdır.

Gerek lise gerekse üniversite eğitimini Antalya’da alan Başak Güroz, Oya Aydaoğan’ın oğlu olan Gurur Aydoğan’la beraberliğini nikah masasına taşıyıp hayatını birleştirdikten kısa bir zaman sonra ayrılma kararı almıştır.

Lisans eğitimini ise Akdeniz Üniversite İşletme Bölümünden tamamlayarak mezun olan Başak Güroz, hem ilkokul hem de orta okul dönemlerinde yıl sonu gösterilerinde yer almayı ihmal etmezdi.

Hobileri arasında gitar çalmak olan Başak Güroz, dönem dönem tenis ve Latin dansa eğitimini alarak çaba sarf etmiştir.

Fox TV ekranlarında iki sezon süresince yayınlanan Bizim Hikaye isimli dizi projesinde Barış (Burak Deniz) karakterinin yakın arkadaşı Doktor Hülya rolünü üstlenen Başak Güroz geniş çapta adından söz ettirmeyi başarmıştır.

İlk kez Kanıt: Ateş Üstünde isimli yapımla oyunculuk tecrübesi elde eden Başak Güroz, kariyerinde pek çok filmi projesinde de yer almıştır.

Asıl çıkışını Bizim Hikaye projesiyle yakalayan Başak Güroz, şimdi de Erkenci Kuş dizisiyle oyunculuk yeteneğini sergileyecek.

başak güroz kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR