Aleyna Tilki, bir konuştu pir konuştu: Yankı uyandıran Reynmen çıkışı...

Reynmen'in geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturduğu Ela parçasına imalı sözlerde bulunduğu iddia edilen Aleyna Tilki, bir kez daha herkesi ters köşe yaptı. Basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Aleyna Tilki, Ela'yla büyük bir çıkış yakalayan Reynmen'i desteklediğini ve başarısıyla gururlandığını ifade ederek takipçilerini hayrete sürükledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2019 09:40 GÜNCELLEME 30.07.2019 09:40 MEDYA
Aleyna Tilki, bir konuştu pir konuştu: Yankı uyandıran Reynmen çıkışı...
Aleyna Tilki, bir konuştu pir konuştu: Yankı uyandıran Reynmen çıkışı...

Reynmen, müzik piyasasını alt üst ettiği yeni parçası Ela'yla 68 milyon izlenme sayısına erişti ve şu ana kadar yaklaşık 110 bin TL kazanç elde ettiğini takipçileriyle paylaşarak vakıf & hayır kurumlarına bağış yapacağına yönelik açıklamalar gerçekleştirdi. Youtube'da yayınlandığı parçalarla trende girerek adından sıkça söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin, Reynmen'in tahmin edilenden de fazla bir başarı yakalamasının ve çok hızlı şekilde zirveye yerleşmesinin ardından imalı sözlerde bulunduğu zannedilmişti. Aleyna Tilki'nin sosyal platform aracılığıyla sarf ettiği ''Derine inme çıkamazsın'' ve ''Çomar şov'' şeklinde ifadelere yer vererek gönderme yaptığı ismin Reynmen olduğu düşünülürken herkesi ters köşe yapan açıklamalar gerçekleştirdi. 

 

 

Akşam saatlerinde tek başına alışveriş yaptığı esnada kameralara takılan Aleyna Tilki, basın mensuplarının kendisine yöneltmiş olduğu sorulara samimi ve içten yanıtlar vermesi dikkatlerden kaçmadı. Açıklamasında son dönemlerde yıldızı parlayan şarkıcı Reynmen için övgü dolu sözlerde bulunmayı ihmal etmeyen Aleyna Tilki, elde ettiği büyük başarıdan bir kez daha söz ederek kendisini desteklediğini ve gurur duyduğunu sözlerine ekledi. Reynmen'le ilgili beklenenin çok dışında açıklamalara yer veren Aleyna Tilki, müzik piyasasına süreceği yeni klibiyle ilgili de tüyolar paylaşarak yönetmenliğini üstleneceğini ve önümüzdeki aylarda çekmeye başlayacağını dile getirdi.

Aleyna Tilki, son zamanlarda hemen herkesin konuştuğu bir şarkıcı haline gelen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş için; "Reynmen gerçekten çok başarılı işlere imza atıyor. Ben sonuna kadar destekliyorum kendisi. Türkiye'den böyle başarılı işlerin çıkması gerçekten gurur verici. Yolu açık olsun. Umarım bu başarısı artarak devam eder. Her zaman kendisine destek veren bir isim olacağım" şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

aleyna tilki reynmen

YORUMLAR 5
  • Meryem 3 yıl önce Şikayet Et
    Aleyna Tilkiyi ccccoooooookkkkk seviyorum ❤❤❤❤haa ben 13 yasindayim canim Aleyna cok guzel kiz
    Cevapla
  • Osamusaka 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tilkiyi reklam yapa yapa meşur etti medya hiç sevmedim bu kizi ya çok itici bi tipi var
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kim reis
    Cevapla
  • duran 4 yıl önce Şikayet Et
    Tanışan şaşarım
    Cevapla
  • Bir Dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Ediyle büdü, şıracıyla bozacı, kermitle kurabiye canavarı ne dersen de. Kısacası fasafiso.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR