Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm 2.fragmanı: Ferhat'ın elinden kimse kurtaramaz

Sen Anlat Karadeniz 54.son bölümde; Elini çabuk tutarak hızlıca olay yerine gelen Tahir, neyse ki hiç kaybetmeden hamileliği tehlikeye giren Nefes'in imdadına yetişerek alelacele hastaneye götürdü. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Hem Nefes hem de doğacak bebeği yaşam savaşını kazanmayı başarırken Tahir ise olayların tek sorumlusu olan Genco'nun peşine düştü. Tahir ve Genco arasında çetin geçen bir hesaplaşmanın yaşandığı Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2019 13:46 GÜNCELLEME 11.09.2019 13:47 MEDYA
Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm 2.fragmanı: Ferhat'ın elinden kimse kurtaramaz
Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm 2.fragmanı: Ferhat'ın elinden kimse kurtaramaz

ATV ekranlarında 4 Eylül Pazartesi tarihinde uzun bir aranın ardından seyircisiyle yeniden buluşan Sen Anlat Karadeniz 55.son bölümde; Tahir'in gerek uğruna her şeyini feda edeceği kadın Nefes'i gerekse kucağına bir an önce almak için heyecanla beklediği bebeğini kaybetme korkusu dört bir tarafını sardı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Genco'nun hazırladığı tuzağın altından kalkabilmek için adeta zamana karşı yarışan Tahir, korku ve panik duygusuna kapılarak vakit kaybetmeyi bir kenara bırakarak Nefes'i kucakladığı gibi soluğu nihayet hastanede aldı. Neyse ki endişelenmeyi gerektirecek bir durum yaşanmayıp hastanede Nefes'e ve bebeğe zamanında müdahale yapılmasıyla beraber yaşam hayat mücadelesini bir kez daha kazanmalarının ardından Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nefes'in ve bebeğin sağlık durumunun iyiye doğru gitmesi üzerine Kaleliler ailesinin mutluluktan etekleri zil çalarken, Tahir ise sevdiği kadının başına gelen korkunç olaya zemin hazırlayan kişinin Genco olduğunu öğrenmesi sonucunda öfke nöbetine tutulmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

Afili Aşk 13.bölüm fragmanı ekranda mı? Ayşe için kendini büyük riske attı!

SEN ANLAT KARADENİZ 55.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Osman Sınav'ın yer aldığı ATV ekranlarının yüksek reyting oranlarıyla her dönemde adından söz ettirmeyi başaran Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı seyircisine sunuldu. Yeni bölüm fragmanına bakıldığında; Genco'ya haddini bildirmek ve yaptıklarının bedelini en acı şekilde ödetmek isteyen Tahir, bulunduğu mekana baskın düzenleyip işkence uygularken sürpriz bir isim tarafından beklenmedik bir anda başına silahın namlusu dayanıyor.

 

SEN ANLAT KARADENİZ 55.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli), Öykü Gürman (Asiye Kaleli), İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu) ve Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli) gibi izleyicisinin sempatisini kazanan isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Sen Anlat Karadeniz 55.bölümüyle 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

sen anlat karadeniz

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir son anda Nefes'i hastaneye yetiştirmeyi başarır. Tahir hem Nefes'ini hem de doğacak çocuğunu kaybetme korkusuyla çılgına döner. Tahir bunun tek sorumlusu olan Genco'dan hesap sormaya gittiğinde hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır. Genco'nun yıllar önce canını yaktığı genç bir kız Nefeslere sığınır. Artık Genco yaptıklarının cezasını çekecektir.

YORUMLAR 4
  • zara 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu filme bayıldım
    Cevapla
  • Sibel 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bitse şu dizi
    Cevapla
  • Rojin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyon sen be boş boş konuşma
    Cevapla
  • sinem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sebep
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR