Diriliş Osman kadrosuna sürpriz isim! Burak Özçivit'in partneri belli oldu

ATV'de başlayacak Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman'a Aslıhan Karalar'da katıldı. Peki Aslıhan Karalar Diriliş Osman dizisinde hangi rolü oynayacak?

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2019 14:55 GÜNCELLEME 11.09.2019 14:55 MEDYA
Diriliş Osman kadrosuna sürpriz isim! Burak Özçivit'in partneri belli oldu
Diriliş Osman kadrosuna sürpriz isim! Burak Özçivit'in partneri belli oldu

Diriliş Osman hazırlıkları sürerken oyuncu kadrosu güçlendirilmeye devam ediliyor. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan ve ATV'de yayınlanacak Diriliş Osman dizisinde, Burak Özçivit’in partneri Aslıhan Karalar oldu. Başarılı oyuncu Aslıhan Karalar, dizide Şeyh Edebali'nin kızı Malhun Hatun'u oynayacak. Karalar, Riva'da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimlerine başladı. Oyuncu haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek. Peki Diriliş'in oyuncu kadrosuna yeni katılan Aslıhan Karalar kimdir?

 

 

ASLIHAN KARALAR BİYOGRAFİSİ

 

 

1999 senesinde dünyaya gelen Aslıhan Karalar aslen Ankara’lıdır.  Ankara Bilkent Uluslararası Labaratuvar Lisesi mezunu olan Karalar Elektrik ve elektronik mühendisleridir. Yaşantısını bir süre İngiltere’de sürdüren Aslıhan başkent Londra’da Kings College’de İşletme okumuştur.

2017 yılında Kıbrıs Girne’de düzenlenmiş olan Best Model of Turkey yarışmasını kazanan  Aslıhan Karalar 11 Aralık 2017 yılında Fransa Paris’te Best Model Of The World’de Türkiye’yi temsil etti.

Son olarak 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Ebru Özkan, Murat Aygen ve Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde Ezgi rolünü oynadı.

OYNAYACAĞI MALHUN HATUN KİMDİR?

Doğum tarihi tam bilinmemekle beraber, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin 1280 yılında evlendiği ilk eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi’nin annesidir. Ayrıca, İslam ilahiyatçısı ve din bilgini Şeyh Edebali’nin kızıdır.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • Sassas 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak bey burol için uygun tip değil bence
    Cevapla
  • gül bülbül 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kız çok okumuş ama doğum tarihine bakınca bu kısa tarihe bu kadar universiteyi hangi ara sığdırdı insan merak ediyor
    Cevapla
  • M. KORKMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli kardeşlerim mesele para değil.. mesele temsiliyet.. kim layıkıyla temsil edebiliyorsa o şahıs oynamalı.. Kişilerin iç dünyası bizi pek alakadar etmez.. tavsiyem onların iç dünyalarıyla çok alakadar olmayın.. kendi sağlığınız için :)
    Cevapla
  • Abdulmetin 4 yıl önce Şikayet Et
    Batılıların gözüyle Osmanlı tarihini kimse canlandıramaz. Bakış açısı farklı bunlarda batılı gibi yaşar Osmanlı tarihini kullanarak para kazanırlar millet uyanın Müslümanca yaşamayan tarihimize dokunmasın. Bunların yaptıkları seneryolarda kurmacadır.
    Cevapla
  • Abduhamid 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezi eylemlerine katılmış kişileri bile oynattılar diriliş Ertuğrul da bu Osmanlı meselesi değil para meselesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR